reklama
Toska to u mnie identycznie - tez chcialam po ukochanym dziadku
A wyobraź sobie że jego ukochana - moja babcia miała na imie... Stasia :-)
Jak będziemy mieć córeczkę(może kiedyś w przyszłości) to nazwiemy ją Gabrysia po mojej babci.Zastanawialiśmy się nad imieniem Gabryś, ale wygrał Kajetan i stwierdziliśmy, że poczekamy na córe.
dzięki dziewczyny za komplementy dla Staska, przekazałam mu i aż się zarumienił:-),
quote=Dzagud;1728494]Toska, ale masz fajnego chłopaka!!!Zazdroszczę, bo mam w domu dwie baby i w rezultacie mój Mąż ma dzieci (córunie Tatunia), a ja nie mam wcale.:--D[/quote]
DZAGUD do trzech razy sztuka;-)
quote=Dzagud;1728494]Toska, ale masz fajnego chłopaka!!!Zazdroszczę, bo mam w domu dwie baby i w rezultacie mój Mąż ma dzieci (córunie Tatunia), a ja nie mam wcale.:--D[/quote]
DZAGUD do trzech razy sztuka;-)
Toska, ale masz fajnego chłopaka!!!Zazdroszczę, bo mam w domu dwie baby i w rezultacie mój Mąż ma dzieci (córunie Tatunia), a ja nie mam wcale.:--D
A co do suwaczka, to wejdź w "ustawienia" - masz na samej górze jak tylko otwierasz forum (pierszy na takim różowym pasku) a tam wchodzisz w "edytuj podpis". Jak Ci się to otworzy, to wklejasz raz suwaczek w tym podpisie i już leci. Powodzenia.
i dzięki za pomoc z suwaczkiem.
Dzięki Laseczki! Chyba jest lepiej - wyparzyłam się wczoraj w wannie, pół nocy biegałam do wc (i tak noc w plecy, bo Młody jadł równo co 2h...), a do 13 wygrzewałam w łóżku. No i jakby lepiej - ale kontynuuję nawadnianie
toska śliczny Stasio :-) Też bardzo mi się to imię podoba (jest w rezerwie "na kiedyś" ;-)).
toska śliczny Stasio :-) Też bardzo mi się to imię podoba (jest w rezerwie "na kiedyś" ;-)).
Toska, ale ja bardzo bym chciała, ale warunki domowe niestety nie pozwalają. Namiętnie gram w totka licząc że wreszcie mi się trafi choć tyle żeby mieć własny kąt. Mój Mąż wie o tym, że jeśli coś takiego by się trafiło, to od razu bierzemy się do roboty.;-)Niestety nasze szanse maleją, bo mnie już do czterdziechy tuż tuż, a niestety nie udaje nam się od pierwszego kopa zaskakiwać.
Esia, cieszę się że już lepiej.:-)
Esia, cieszę się że już lepiej.:-)
Esia idźże (że tak sobie użyję partykuły krakowskiej) Kobieto do lekarza!Dzięki Laseczki! Chyba jest lepiej - wyparzyłam się wczoraj w wannie, pół nocy biegałam do wc (i tak noc w plecy, bo Młody jadł równo co 2h...), a do 13 wygrzewałam w łóżku. No i jakby lepiej - ale kontynuuję nawadnianie .
Toska, Stachu bomba
Esia jeżeli mogę coś doradzić, to idź do lekarza. Jak kiedyś złapałam zapelenie pęcherza to przez nieudolne leczenie miałam chore nereki-a to już poważna sprawa:-( Co do kąpieli to wiem, iż nie są wskazane. Pomaga zórawina w każdej postaci, a przy silnych bólach tylko i wyłącznie nospa.
Zdrowiej prędziutko.
Zdrowiej prędziutko.
reklama
E
efilo
Gość
Popieram Iszatr
Esiu - zapalenie bakteryjne samo sie nie wyleczy. A nieleczone może przejść w stan chroniczny i bedziesz miala zapalenie co dwa tygodnie.
Esiu - zapalenie bakteryjne samo sie nie wyleczy. A nieleczone może przejść w stan chroniczny i bedziesz miala zapalenie co dwa tygodnie.