reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Toska - super imie - kiedys chcialam dac tak synkowi - mam sentyment do tego imienia. Stasie to super chlopaki.

zgadzam się, Staśki to bardzo fajne chłopaki, szczególnie ten jeden mały, który śpi w pokoju obok;-)
Ja odkąd pamiętam chciałam mieć synka Stasia (po moim ukochanym dziadku). Jak zaszłam w ciążę i okazało się, ze imię Staś stało się bardzo popularne, zastanwaiałam się nad zmianą.
No ale w końcu Stach wygrał:-)
Jak rozgryzę to forum to może uda mi się wkleić gdzieś zdjęcie słodaska.

A i efilo gratuluję córeczki-wolantariuszki:-D:-D:-D

reklama
Esia, faktycznie idź się wymoczyć w ciepłej kąpieli. Najlepiej zaraz potem wskoczyć do gorącego łóżka pod kołderkę. No i termofor na brzuch. Mnie jakoś zawsze pomagało takie silne nagrzanie.

Esia - ja niestety mialam duuużo doświadczeń z zapaleniem pęcherza. Niestety bez pseudoantybiotyku sie nie obylo. Jakby Ci sie pogarszalo idz na pogotowie, bo potem jak sie to rozwinie to moze byc nie do opanowania w prosty sposob.

super, udało się:-):-):-):-):-)
a więc pochwaliłam się i idę spać:happy:

jeszcze jedno pytanie na dobranoc:-): co mam zrobić, żeby suwaczek był na stałe, czy za każdym razem mam kopiować link:confused2:

Toska, ale masz fajnego chłopaka!!!:tak:Zazdroszczę, bo mam w domu dwie baby i w rezultacie mój Mąż ma dzieci (córunie Tatunia), a ja nie mam wcale.:-:)-D

A co do suwaczka, to wejdź w "ustawienia" - masz na samej górze jak tylko otwierasz forum (pierszy na takim różowym pasku) a tam wchodzisz w "edytuj podpis". Jak Ci się to otworzy, to wklejasz raz suwaczek w tym podpisie i już leci. Powodzenia.

reklama
Do góry