U nas na osiedlu dziś dynie przed każdym domem i poprzebierane dzieciaki-straszaki biegają i wyłudzają cukierki. Dobrze że sobie w ostatniej chwili przypomniałam i zaopatrzyłam się w kilo krówek i mieszanki wedlowskiej.
reklama
Witaj Toska:-) Ja też jestem tutaj nowa i dziewczyny porzyjęły mnie bardzo serdecznie Ale to chyba już czytałaś ;-)
Muszę pochwalić się: Franio zaczął dzisiaj śmiać się na głos z własnego brata - fajnie mieć starszego brata
Muszę pochwalić się: Franio zaczął dzisiaj śmiać się na głos z własnego brata - fajnie mieć starszego brata
tak, tak czytałam
u nas też dzisiaj był pierwszy głośny śmiech i obrót z plecków na brzuszek:-) Stasiek się nieźle zdziwił, bo nie lubi leżeć na brzuszku, a tu nagle znalazł się w takiej pozycji, bez pomocy/zmuszania mamy.
u nas też dzisiaj był pierwszy głośny śmiech i obrót z plecków na brzuszek:-) Stasiek się nieźle zdziwił, bo nie lubi leżeć na brzuszku, a tu nagle znalazł się w takiej pozycji, bez pomocy/zmuszania mamy.
Witaj serdecznie! :-) I od razu mnie prowokujesz... ;-)A ten pierwszy raz jest zawsze bardzo trudny
No ale powstrzymam się - heroicznym wysiłkiem ;-) Blanes a co Ty na to?
Toska wcześnie zaczęłaś przekupywanie Synka Kurcze, ale skoro działa, to może też spróbuję... U nas też jest Osama już od dawna!
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Toska witaj! Cieszę się że w końcu odważyłaś się zalogować lepiej późno niż wcale. I gratuluję postępów u synka;-). Isztar Tobie również.
Dziewczyny ale byłyście wczoraj produktywne nie nadążałam za wami wiec w końcu poszłam spać;-)!
Dziewczyny ale byłyście wczoraj produktywne nie nadążałam za wami wiec w końcu poszłam spać;-)!
E
efilo
Gość
Moje dziecko w takim razie to zapowiedz wolontariuszki. Nic jej nie obiecałam a wyskakiwała 15 minut
Blanes - chyba Cie pamiec nie myli. Ja tez kojarze na ulotce folika takie teksty. Wydaje mi sie ze nie maja kasy na testy i dlatego tak pisza - w sumie kilka slow wiecej duzo nie kosztuje a zero odpowiedzialnosci.
szopka a slyszalas że w rosji zakazano helloween?
Kotek - ja też miałam zaległości
Toska, Iszatr - no to Wam sie chlopcy rozpędzili
Toska - super imie - kiedys chcialam dac tak synkowi - mam sentyment do tego imienia. Stasie to super chlopaki.
Blanes - chyba Cie pamiec nie myli. Ja tez kojarze na ulotce folika takie teksty. Wydaje mi sie ze nie maja kasy na testy i dlatego tak pisza - w sumie kilka slow wiecej duzo nie kosztuje a zero odpowiedzialnosci.
szopka a slyszalas że w rosji zakazano helloween?
Kotek - ja też miałam zaległości
Toska, Iszatr - no to Wam sie chlopcy rozpędzili
Toska - super imie - kiedys chcialam dac tak synkowi - mam sentyment do tego imienia. Stasie to super chlopaki.
dzięki za miłe powitanie, cieszę się, że w końcu moge z Wami pogadać:-)
Esia nie krępuj się;-)Witaj serdecznie! :-) I od razu mnie prowokujesz... ;-)
No ale powstrzymam się - heroicznym wysiłkiem ;-) Blanes a co Ty na to?
Toska wcześnie zaczęłaś przekupywanie Synka Kurcze, ale skoro działa, to może też spróbuję... U nas też jest Osama już od dawna!
Jednak nie dzisiaj ;-) Humor mi siadł w tempie ekspresowym - pęcherz dokucza jak cholera, piję hektolitry wody (dzięki Olla ) i co chwilę biegam do toalety... Kuźwa, zdychać się chce od tego...
Chyba idę do wanny - jak się wyparzę, może będzie lepiej...
Pa!
Chyba idę do wanny - jak się wyparzę, może będzie lepiej...
Pa!
reklama