reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Mąż stwierdził, że mu smoczka na gumkę zrobi taką wokół głowy, żeby sobie nie wyjmował :-D:-D:-D
jak nad tym myślałam już na początku, to mama się śmiała, że jestem terrorystką:szok::-D:-D:-D tyle, że Michał specjalnie wypluwa, chyba się nauczył, że to dobry sposób na zawołanie rodziców;-)

reklama
No czesc dziewzyny!!!:-D
Ja zyje,Amelka zdrowa i gruba hehe.:tak::-)
Mowie Wam... te moje dziecie mnie wykonczy,taka wymgajaca boba...ehhhh..:sorry2:
Stesknilam se za Wami i Waszymi pocieszkami,zaraz pedze na zamkniety ogladac jak rosna szkraby.
Nawet nie probuje nadrbiac,skad bierzecie tyle czasu zeby tak duzo naskrobac...wiem wiem...male anioleczki macie w domach:-p
Caluje Was mooocno moocno!!!!!!!!!!!!!!

W grudniu lece do Polski,juz nie moge sie dozekac jak wcisne Amelke babciom i ciotkom;-)bede miala mase czasu na bb:-)

Czesc dla nowych forumowiczek!!!:tak:

widzę Ollu że udało się uciszyć alarm:tak:
pisałam też do Niuni - u nich w porządku, Szymek zdrowy, szuka ząbków, ale nie znajduje jeszcze;-)

a u nas tragedia, Misiu okropnie się rozpłakał, bo... suszyłam włosy:szok: czyli już wiem, że usypianie przy pomocy suszarki byłoby klęską w największym wymiarze. dobrze, że nie próbowałam:dry:

agik
zosia tez gmera przy smoczku i go wyciaga po czym ryczy. Ja jej ta raczke owijam rogiem pieluszki i wtedy lapie ta pieluszke zamiast smoka i jest ok

U nas też nic nie działa. :no: jak ma pieluszkę albo kocyk to sobie na buzię zakłada i nie umie zdjąć i robi hep hep hep :baffled: Iszatr pisałaś coś o związywaniu łapek, ale nie wiem o co chodzi:confused:
I zaczynam się martwić bo jeszcze nie przewraca się z pleców na brzuszek ani odwrotnie. Najgorsze że z pleców to już prawie prawie na ten brzuszek tylko mu głowa zostaje i nie może jej przerzucić, martwię się czy wszystko ok:-(

reklama
Agik pewie Iszatr miała na myśli zawijanie dziecka ciasno w kocyk tak by miało schowane rączki. Ja tak Czarka zawijałam kiedy gorączkował i był bardzo marudny i działało - dużo szybciej się wyciszał i usypiał. Teraz czasem po prostu przytrzymuje mu przez chwilę rączki kiedy widzę że machanie nimi utrudnia mu zaśnięcie.

Do góry