reklama
Olla
Melowa mamusia:)
Jolka no to supcio!Tylko sie cieszyc z uropowania z dziadzusiem
Ja tez mam odziezowego dolka(( wiekszosc ciuchow za mala,wygladam w nich jak cholerny krupnik...dzis bylam na zakupach,zdolalam tylko spodnie kupic,w sklepie jakos ladnie lezaly,przymierzam w domu-brzuch sie wylewa,a jak podciagne zeby brzuszysko zakryc to sie wrzyna nie powiem gdzie hehe...jakies cuda!
Ja tez mam odziezowego dolka(( wiekszosc ciuchow za mala,wygladam w nich jak cholerny krupnik...dzis bylam na zakupach,zdolalam tylko spodnie kupic,w sklepie jakos ladnie lezaly,przymierzam w domu-brzuch sie wylewa,a jak podciagne zeby brzuszysko zakryc to sie wrzyna nie powiem gdzie hehe...jakies cuda!
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
to takie male szampanki za zdrowko Julci:-):-)
Efilo mam nadzieje ze nie masz mi za zle,bo sama nie umiem tego wstawic
A
agik25
Gość
Dziewczyny ze mną coś nie tak. Po przeczytaniu "rozweselacza" od Kachaska najpierw wyłam ze śmiechu aż bym Wojtka obudziła, a potem się zwyłam tak po prostu, tylko dlaczego? Chyba uświadomiłam sobie, że nie jestem sama w tym uroczym choć czasami BAAAARDZO ciężkim macierzyństwie
E
efilo
Gość
Dorotko
No coś Ty!
Ja też się chętnie poczęstuję :-)
Buziaki dla Juleczki!!!
No coś Ty!
Ja też się chętnie poczęstuję :-)
Buziaki dla Juleczki!!!
kachasek
matka-wariatka :)
jola super, że już lepiej
Gosia buziaki dla Livii i wygoń te wszystkie wiruski
Olla tak jakbyś pisała o mnie (z tymi ciuchami)
dorotko buziale dla Juleczki i dziękujemy za picolo(?) w każdym bądź razie za bąbelki;-)
agik 3maj się, jesteśmy razem:-)
a teraz coś o mnie, więc zabieg mam dopiero jutro i tylko jedna noga (druga w przyszłości) bo musiałabym być całkiem unieruchomiona i przy dzidziusiu się tak nie da. więc będę częściowo unieruchomiona (ciekawe jak?) i o szkole w ten weekend mam zapomnieć dziękuję za taką imprezę
Gosia buziaki dla Livii i wygoń te wszystkie wiruski
Olla tak jakbyś pisała o mnie (z tymi ciuchami)
dorotko buziale dla Juleczki i dziękujemy za picolo(?) w każdym bądź razie za bąbelki;-)
agik 3maj się, jesteśmy razem:-)
a teraz coś o mnie, więc zabieg mam dopiero jutro i tylko jedna noga (druga w przyszłości) bo musiałabym być całkiem unieruchomiona i przy dzidziusiu się tak nie da. więc będę częściowo unieruchomiona (ciekawe jak?) i o szkole w ten weekend mam zapomnieć dziękuję za taką imprezę
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dla Zosienki i Julki najlepsze życzenia!
Jolu kochana buziaki i kiedys bedzie lepiej zobaczysz:-).
Kachasek powodzenia jutro, no i to chyba lepiej ze na razie tylko jedna noga bedzie mniej bólu;-).
Kurcze ja ostatnio nie mam czasu pisać, korzystam jeszcze z obecności mężusia, będzie do niedzieli, a w sobote jeszcze na wesele idziemy, ale po jego wyjeździe na pewno "wrócę" bo już się za wami stęskniłam. Pozdrawiam was dziewczyny:-).
Jolu kochana buziaki i kiedys bedzie lepiej zobaczysz:-).
Kachasek powodzenia jutro, no i to chyba lepiej ze na razie tylko jedna noga bedzie mniej bólu;-).
Kurcze ja ostatnio nie mam czasu pisać, korzystam jeszcze z obecności mężusia, będzie do niedzieli, a w sobote jeszcze na wesele idziemy, ale po jego wyjeździe na pewno "wrócę" bo już się za wami stęskniłam. Pozdrawiam was dziewczyny:-).