reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Jolka no to supcio!Tylko sie cieszyc z uropowania z dziadzusiem :)

Ja tez mam odziezowego dolka:((( wiekszosc ciuchow za mala,wygladam w nich jak cholerny krupnik...dzis bylam na zakupach,zdolalam tylko spodnie kupic,w sklepie jakos ladnie lezaly,przymierzam w domu-brzuch sie wylewa,a jak podciagne zeby brzuszysko zakryc to sie wrzyna nie powiem gdzie hehe...jakies cuda!

n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif
n015.gif

to takie male szampanki za zdrowko Julci:-):tak::-):tak:

Efilo mam nadzieje ze nie masz mi za zle,bo sama nie umiem tego wstawic:-D

Dziewczyny ze mną coś nie tak. Po przeczytaniu "rozweselacza" od Kachaska najpierw wyłam ze śmiechu aż bym Wojtka obudziła:-D, a potem się zwyłam tak po prostu, tylko dlaczego?:dry::confused: Chyba uświadomiłam sobie, że nie jestem sama w tym uroczym choć czasami BAAAARDZO ciężkim macierzyństwie:tak:

jola super, że już lepiej:tak:
Gosia buziaki dla Livii i wygoń te wszystkie wiruski
Olla tak jakbyś pisała o mnie (z tymi ciuchami):wściekła/y:
dorotko buziale dla Juleczki i dziękujemy za picolo(?):-D w każdym bądź razie za bąbelki;-)
agik 3maj się, jesteśmy razem:-)

a teraz coś o mnie, więc zabieg mam dopiero jutro i tylko jedna noga (druga w przyszłości) bo musiałabym być całkiem unieruchomiona i przy dzidziusiu się tak nie da. więc będę częściowo unieruchomiona (ciekawe jak?) i o szkole w ten weekend mam zapomnieć:baffled: dziękuję za taką imprezę:dry:

reklama
Dla Zosienki i Julki najlepsze życzenia!
Jolu kochana buziaki i kiedys bedzie lepiej zobaczysz:-):tak:.
Kachasek powodzenia jutro, no i to chyba lepiej ze na razie tylko jedna noga bedzie mniej bólu;-).
Kurcze ja ostatnio nie mam czasu pisać, korzystam jeszcze z obecności mężusia, będzie do niedzieli, a w sobote jeszcze na wesele idziemy, ale po jego wyjeździe na pewno "wrócę" bo już się za wami stęskniłam. Pozdrawiam was dziewczyny:-).

Do góry