reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kochaskuspróbuj z suszarką u mnie to na prawdę działa.Mały usypia w kilka miut, a wcześniej też wył i nie pomagały karuzele ani bujanie łóżeczkiem.

trudno mi coś innego doradzić, bo moje dziecko od zawsze śpi w łóżeczku
Ale dziś jak go położyłam do spania, to marudził więc przełożyłam go na brzuszek i usnął :szok:

Jola spoko, damy jakoś radę
Michał spał w łóżeczku, a ostatnio mu się odwidziało
Martitka dzięki za podpowiedź, ale póki co suszarki nie użyję (może w ostateczności)
dzisiaj może skoczę w końcu po żel na ząbkowanie i zobaczymy, może to dziąsełka (mówię może, bo nic nie widać, ale atakuje i gryzie wszystko, co na drodze to nieprzyjaciel /a może właśnie przyjaciel/ i ląduje w buzi)

Kachasku, to ja polecam ten żel, o którym pisała Dzagud - Orajel - jest świetny, od razu znieczula, wypróbowałam na swoim języku :-D:tak:;-).

A z tym spaniem, to widzę, że wszystkie mamy co jakiś czas HALLOOO. Chyba po prostu trzeba to przeczekać. Moja dziś nie mogła usnąć, ale to chyba dlatego, że za długo ją przetrzymałam i była juz tak zmęczona, że w żaden sposób nie mogłam jej uspokoić. Na szczęście trawało to tylko 5 min. Dziś coś wogóle ma dobry dzień do spania. Śpi co prawda krótko ale za to często.

Monika a ile ten żel kosztował, bo jak się pytałam u nas w aptece to nie mieli, ale mogą zamówić, no i własnie nie wiem czy mnie na to stać :zawstydzona/y:

Jolka, ja już kupiłam na wszelki wypadek, bo ten od mojej koleżanki może odrobinę łagodzi, ale nie znieczula. Orajel kosztuje dość dużo, bo mała tubeczka to 21 zł.

reklama
w aptece koło mnie nie było (babka powiedziała, że nie sprzedają, bo jest za drogi:szok:) a miała dentinox i kosztował prawie 22 zł.
jeśli u Miśka to ząbki, to ten żel póki co nie działa:no: godzinę męczyliśmy się z co chwilowymi pobudkami z płaczem
potem był płacz i szlochanie prez sen:-(

Do góry