reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Monika u mnnie tak jak u Esi ( Zuzi lekarka miała identyczne podejście do wzw) i pierwsza była I.Hexa a potem IPV+Hib.

Kotek, Dzagud wklejajcie fryzurki :tak:

Anni i Suri powodzenia !!!!

Kachasku kciuki przygotowane - daj tylko sygnał.

Dorotka daj znać co z Julcią - będzie dobrze ! Musi być !

Dorotko a jak wyglada pobranie krwi u takiego malucha? I bardzo plakala?
My tez idziemy i jeszcze siuski musimy upolowac...tylko nie wiem czy moga troche stac czy tak na swiezo..to drugie raczej tak latwo sie nie uda:happy2:

Luka013u mnie w przychodni są jakeś nawiedzoe niektóre lekarki, bo ja też chciałam pirwszą podać hexe a potem IPV+Hib i nie pozwoliły mi,chociaż wiem że tak szczepią.
Ostatino nie zgodziła się żeby podać jednocześnie infanrixa i rotarix bo powiedziała, że to za dużo jak na jeden raz , chociaż WHO poleca.Inna lekarka powiedział, że by pozwoliła, oszaleć można i najgorsze jest to, że jak się zapisuję na szczepienie to nie wiadomo do której trafię.

Luka013u mnie w przychodni są jakeś nawiedzoe niektóre lekarki, bo ja też chciałam pirwszą podać hexe a potem IPV+Hib i nie pozwoliły mi,chociaż wiem że tak szczepią.
Ostatino nie zgodziła się żeby podać jednocześnie infanrixa i rotarix bo powiedziała, że to za dużo jak na jeden raz , chociaż WHO poleca.Inna lekarka powiedział, że by pozwoliła, oszaleć można i najgorsze jest to, że jak się zapisuję na szczepienie to nie wiadomo do której trafię.

Martitka dziwna ta lekarka rzeczywiście - Zuzia dostała jednocześnie Infanrix i Rotarix - bez problemu.

Dorotka, pisz co z Malutką?

Anni, miłego lotu i odzywaj się czym prędzej.

Rysko, Ty też już masz dostęp do zamkniętego.

Fryzurkę wkleję chyba już po chrzcinach, bo padam na pysk. Mam kupę spraw do załatwienia, a prawie codziennie okazuje się że jeszcze coś... Już naprawdę nie mam siły - dopiero usiadłam do kompa i tak się zastanawiam czy zaraz nie iść spać. Jak ja przeżyję te chrzciny to już będę żyła, ale na razie to czarno to widzę....

Mam dobrą wiadomość: dopuszczono do obrotu wstrzymaną serię infanrixu(na razie tylko jedną, ale pewnie niedługo dopuszczą także pozostałe).Okazało się, że wyszystko było w jak najlepszym porządku. Decyzja znajduje się tu

reklama
Do góry