reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Cholera, a moja Karolina nie dość, że szczepiona była Infanrixem IPV+ Hib, to też nie znam serii i jeszcze na dodatek w pierwszej serii szczepiona była Hexa. Dupa, ale jestem na siebie zła, myślałam, że dlatego inaczej się nazywają bo pierwsza jest dodatkowo z wzw. Dobrze, że o tym napisałaś Martitka, bo nawet nie wiedziałabym, że coś jest nie tak. Jutro przypilę te moje położne, będą musiały się spowiadać.
Monika, ale chyba tak ma być bo ja właśnie spojrzałam do książeczki i ja mam tak samo - pierwsza Hexa a druga IPV i Hib. Ja idę z Madzią za tydzień i też zamierzam się dowiedzieć co i jak.
A chciałam się Wam pochwalić, że ja dziś w ramach przygotowań do chrzcin, oraz w kwestii zapobiegania łysieniu, robiłam się dziś na bóstwo.;-) Była moja fryzjerka i mnie zafarbowała i pociapała. Nie wiem co jest nie tak z moją fryzurą, ale mojemu Mężowi się spodobała. Jestem przerażona, bo to jest pierwszy raz od prawie 8 lat jak jesteśmy razem, kiedy podoba mu się mój wygląd po fryzjerze - zawsze było tak, że ja byłam zadowolona a on kręcił nosem. Albo wyglądam tragicznie i nie chce mnie martwić, albo coś przeskrobał i się podlizuje.
A chciałam się Wam pochwalić, że ja dziś w ramach przygotowań do chrzcin, oraz w kwestii zapobiegania łysieniu, robiłam się dziś na bóstwo.;-) Była moja fryzjerka i mnie zafarbowała i pociapała. Nie wiem co jest nie tak z moją fryzurą, ale mojemu Mężowi się spodobała. Jestem przerażona, bo to jest pierwszy raz od prawie 8 lat jak jesteśmy razem, kiedy podoba mu się mój wygląd po fryzjerze - zawsze było tak, że ja byłam zadowolona a on kręcił nosem. Albo wyglądam tragicznie i nie chce mnie martwić, albo coś przeskrobał i się podlizuje.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Dzagud to pokaż nam sie prosze ;-). No widocznie mąż w końcu przejrzał na oczy hi hi
Ja też w poniedziałek byłam u fryzjera jutro poznam zdanie męża na temat mojej fryzury ale mysle że mu sie spodoba. Ja jestem bardzo zadowolona. A najlepsze jest to że włosy mniej mi teraz wypadają mimo iż sa ufarbowane!
Ja też w poniedziałek byłam u fryzjera jutro poznam zdanie męża na temat mojej fryzury ale mysle że mu sie spodoba. Ja jestem bardzo zadowolona. A najlepsze jest to że włosy mniej mi teraz wypadają mimo iż sa ufarbowane!
Kotek, bardzo bym chciała, aby było jak mówisz.:-) Tylko obawiam się że to jest zgodne z tzw. "teorią kwiatów" męża mojej szefowej. Ona zawsze się śmiała z tego, że jak miała pretensje do męża że nie kupuje jej kwiatów, to on stwierdził, że nie może, bo skoro przez 20 lat małżeństwa jej nie kupował, to jak teraz przyjdzie ot tak bez okazji z kwiatami, to ona go zacznie podejrzewać że coś przeskrobał i teraz ją tak przeprasza. No i coś w tym jest. Skoro przez ponad 7 lat (a jednak w tym czasie parę wizyt u fryzjera zaliczyłam), mój Mąż NIGDY nie był zadowolony z mojej fryzury (w najlepszym wypadku mówił "może być", albo "nie widzę różnicy"), to ten jego dzisiejszy zachwyt wydaje mi się moooocno podejrzany.
Monika77 7 czerwiec
Dziewczyny to pochwalcie się koniecznie fryzurkami :-). Czekam na zdjęcia z niecierpliwością.
Dzagud, dobre - aż się uśmiałam. Dobra jesteś z ta podejrzliwością ;-)
Dzagud, dobre - aż się uśmiałam. Dobra jesteś z ta podejrzliwością ;-)
Maritka dzięki za wieści z GIF - uspokoiłaś mnie bardzo
A co do I.Hexa i I.IPV+Hib, to różnią się tylko wzw. Zgodnie z kalendarzem szczepień, wzw przyjmuje się w 3 dawkach, więc podawanie jej co 6 tygodni nie ma sensu. Podobno na szkoleniach GSK twierdzi, że kolejne dawki wzw są dla organizmu "obojętne" ale dla mojej lekarki brzmiało to dziwnie (dla mnie też) i dlatego po 1 I.Hexa przeszliśmy na I.IPV+Hib.
Pielęgniarka ma obowiązek wpisać nr serii - ale nie potrafię podać podstawy prawnej. U nas wpisuje zarówno w książeczce zdrowia, jak i karcie szczepień.
Kachasku no to trzymanie kciuków odraczam ;-)
Dzagud podjerzliwa z Ciebie kobitka - chłop chce być miły, a Ty szukasz dziury w całym Ale też bym węszyła... ;-)
A co do I.Hexa i I.IPV+Hib, to różnią się tylko wzw. Zgodnie z kalendarzem szczepień, wzw przyjmuje się w 3 dawkach, więc podawanie jej co 6 tygodni nie ma sensu. Podobno na szkoleniach GSK twierdzi, że kolejne dawki wzw są dla organizmu "obojętne" ale dla mojej lekarki brzmiało to dziwnie (dla mnie też) i dlatego po 1 I.Hexa przeszliśmy na I.IPV+Hib.
Pielęgniarka ma obowiązek wpisać nr serii - ale nie potrafię podać podstawy prawnej. U nas wpisuje zarówno w książeczce zdrowia, jak i karcie szczepień.
Kachasku no to trzymanie kciuków odraczam ;-)
Dzagud podjerzliwa z Ciebie kobitka - chłop chce być miły, a Ty szukasz dziury w całym Ale też bym węszyła... ;-)
anni
Kotku - to ja spakowalam cala chalpe i migryje jutro (jak jakis oszacowany milion naszych rodakow) do Londynu.(ale jestem orginalna nie? hehehe)
Niestety nie za bardzo mam czas na czytanie bb - i powiem wam, ze mi brakuje. Nie jestem w temacie na bierzco z wami...i odkrylam, ze zle mi z tym:-(
Pozdrawiam natomiast Was wszystkie...Napisze juz z Londynu.
Trzymjcie kciukasy za podroz smolotem z Suri...;-)
Niestety nie za bardzo mam czas na czytanie bb - i powiem wam, ze mi brakuje. Nie jestem w temacie na bierzco z wami...i odkrylam, ze zle mi z tym:-(
Pozdrawiam natomiast Was wszystkie...Napisze juz z Londynu.
Trzymjcie kciukasy za podroz smolotem z Suri...;-)
reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
bylam dzis z niunią na pobraniu krwi
niestety ma niską morfologie
czekam do popoludnia na glukoze
ale troszke sie martwie:---(
niestety ma niską morfologie
czekam do popoludnia na glukoze
ale troszke sie martwie:---(