reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ja też mam reklame colgate i czasami lotto ale to już bez głosu na szczęście.
Ollu my też dzis na szczepieniu byłysmy i niunia bardzo dzielna była. Na 3 wkłucia tylko przy jednym płakała więc na prawdę super. teraz troszke popłakiwała więc dałam jej czopek przeciwbólowy i jest ok juz sie bawi ulubioną zabawką.:tak:
Anni a jak u Ciebie bez męzusia dajesz radę?
Mój pojutrze przyjeżdza:-D.

reklama
Czesc Dziewczynki u nas tragedia:sick: - mieszkanie wyglada jak po wojnie, ja wyjezdzam w piatek i polowa jeszcze nie popakowana... Mala poprostu nie wytrzymuje beze mnie przy swoim boku i drze sie jakby ja kto ze skory obdzieral jak znikne jej z widoku, wiec nie moge duzo w domu zrobic. Jeszcze w dodatku przestalo jej sie podobac spanie w ciagu dnia - no makabra... Poza tym szukamy mieszkanaia i pracy na necie w tym samym czasie...Jestem padnieta...

Kotek kochana - wiesz co czuje jakby go nie bylo wieki. Dzien, dwa oki - nawet fajnie mi bylo...teraz straszzznie mi sie z nim teskni. No podziwiam was dziewczyny ze tak dlugo wytrzymujecie. Nie mowic o tym ze z mala sama ...no coz...ciezko.
No to super ze twoj ukochany przyjezdza...na jak dlugo?

Anni bidulko współczuję. Szczególnie ze nie masz jak sie spakowac a mała nie chce spać. A mężus jakoś niedługo wraca nie? buziaki dla Ciebie i Suri.
Mój przyjeżdza na 10 dni, potem w listopadzie na weekend przyleci no i juz w grudniu po nas :-D. Wiesz można sie przyzwyczaić do rozłąki, moja siostra nie widzi męża od 6 do 10 miesięcy zalezy jak mu kontrakt wypadnie, albo czasem sam przedłuża żeby byc potem w święta.Ale tyle czasu to ja bym nie chciała czekac, wiec pocieszam się że i tak źle nie mam ;-).

Mój pojutrze przyjeżdza:-D.
Super!!!

Dziewczyny, kolejne wieści z GIF - cytuję:
Główny Inspektor Farmaceutyczny wstrzymał obrót trzema seriami szczepionki dziecięcej INFANRIX IPV + Hib. Wstrzymane w obrocie serie to A20CA365A, A20CA315E oraz A20CA334B.

Oczywiście, szczepionka którą mamy w lodówce (czeka na szczepienie) pochodzi z pierwszej z tych serii... :baffled:

Piotruś też już zaliczył jedną ze wstrzymanych serii :baffled: Problem dotyczy tego, że zawiesina się nie rozpuszcza - pocieszam się, że pielęgniarka przygotowująca szczepionkę na pewno takie coś by zauważyła. Na innym forum dostałam info, że lekarz dopytany o to (dziecko też dostało jedną z tych serii) uspokajał, że nie ma to znaczenia dla skuteczności samej szczepionki.

Komplikacją na jaką się natknęłam był ponadnormalny obrzęk w miejscu wkłucia. I tyle.
A jesteś pewna nr serii? Bo napisałaś inny niż te z GIF...

reklama
To z przejęcia pomyliłam ostatnią literę, ma być E a nie C, czyli to jest ta druga z wymienionych. Esia dzięki, już mnie to trochę uspokoiło, a poza tym Maks był szczepiony dwa tygodnie temu, jakby się maiło coś stać to by chyba już było zauważalne (oby, nie działo się coś bezobjawowego). I tak dzwonię jutro do przychodni.

Do góry