reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

dopóki nie usiądzie sam, odpada siedzenie
No ale przecież samodzielne siadanie to bardzo trudna dla malucha umiejętność - często dziecko najpierw raczkuje, a dopiero potem siada (bywa że i podciąga się do wstawania przed siadaniem). Chyba jednak można chwilę wcześniej posadzić malucha... Czytałam, że spacerówkę można podnieść o 30' od "na płask" po ukończeniu 6 m-cy. No ale wiadomo - co innego jeżdżenie po wykrotach, co innego posiedzenie w łóżeczku usłanym poduszkami. Chyba ;-)

Dołączamy do basenomaniaków :-) Pierwsze zajęcia w niedzielę :-) Jednak się zdecydowaliśmy - i będziemy chodzić razem z Madzią i Dzagud! :-)

reklama
Jejku, gdzie sie kobitki podzialyscie???

Powiem Wam jedno:-) Strasznie wkurza mnie ta reklama z psem na bb. Bo ile razy uspie Misie i wchodze na forum to ten pies szczeka i ja budzi:wściekła/y: Nie da sie tego wylaczyc?:wściekła/y:
Teraz sciszylam glosniki ale lubie sobie sluchac muzyki na kompie a tu dupa. No zwariowac z ta reklama mozna:no:

Ja się melduję :-).
Nie mam żadnej reklamy z psem :dull:, ale czasem mam colgate z taką durną babą i też muszę uważać, żeby Masa tym badziewiem nie obudzić:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

:-) a colgate i panią doktor miałaś? Ja mam mozille firefoxa, a ty?
Co porabia Michalinka, mój Maks właśnie śpiewa na macie :-D, nie wiem czy długo pogadamy :-D:-D:-D.

Czesc dziewczyny!U mnie colgate i jak ta dentystke spotkam na miescie to ja palne eheheh :)

My po 2 szczepieniu,na razie ok ,mala szczebiota sobie.Samo szczepienie suuuper ,raz zakwilila co mnie baardzo zdziwilo bo z mojej to istna histeryczka!

Pozdrawiam!

hehe...nie mam colgate:-D przegladarka safarii:cool: zaraz przerzuce sie na firefox zeby zobaczyc co trace;-)

Michalinka spi w foteliku samochodowym obok mnie:tak:

Witaj Olla, hehehe ja bym Panią doktor chętnie pozdrowiła hawaiskim powitaniem (czyt. środkowym palcem), a Amelka postanowiła zostać twardą sztuką :-D.

Fantazja ja nie mam pewności czy ty od razu poznasz panią doktor, ona ma swoje pory w których nawiedza biedne forumowiczki :-D.

reklama
Do góry