reklama
Przypomniało mi się że widziałam w internecie cenę tego "kosmicznego" wózka, o którym Ryska pisała. Otóż kosztuje "tylko" 2,5 tys. EURO. Taniocha, jak pomyśleć o lakierze metalic, tv i dvd dla rodzica i innymi bajerami których już nie pamiętam.
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Dorotka oby to był dobry znak - nam też wszystko wylatuje i górą i bokiem i z pampersów i z huggiesów. No ale bywają dni, gdy zawartość się trzyma ;-)
A mnie powaliło choróbsko :sick: Zatoki zapchane, głowa jak bania a gardło jakbym połknęła gwoździe... Zdycham.
Nie mogę się skupić. Co mogę wziąć poza oscillococcinum i tantum verde? I apapem?
dada mają gumeczki przy nozkach i z tylu na pleckach tak wiec wszystko ladnie sie trzyma:-
Esiu zdrowka zycze:-):-)
Dorotka- to ja pisałam o DADA. Jestemniezmiennie nimi zachwycona, a mójportfel jeszcze bardziej :-) Pisałam że one kosztują 28zł, a ostatnio sprawdziłam że to jest 18 :-)
Nie pamiętam kiedy ostatnio kupa z niej się wylała... Chyba taki dzień nie nastąpił :-)
P.S. Ni ejetsem pracownicą/ właścicielką tudzież wspólniczką żadnego ze sklepów Biedronki :-) Ale pieluchy mają extra :-)
18zl za 36 pieluch
u mnie niestety nie ma mega paczek przynajmniej w tej biedronce
ale sprawdze jeszcze w drugiej
Melasa a ile ich jest w opakowaniu?
no wloasnie Kachasku 36 sztuk
niestety w tej biedronce nie bylo czegos takiego jak mega paki
tylko paczki po 36 sztuk
ale musze spawdzic jeszcze w innej
kachasek
matka-wariatka :)
no to chyba spróbuję te DADA, póki co mamy jeszcze zapas - całą pakę Happy i przytargałam z Niemiec "toujours" kupione w lidlu. szkoda, że u nas ich nie ma, bo jak dla mnie są świetne (chociaż muszę zobaczyć u nas w lidlu te duże opakowania - w mniejszych są inne pieluchy) pomijam kolorowe obrazki i pasek zmieniający kolor pod wpływem siuśków. w Polsce jeszcze na takie się nie natknęlam oczywiście z nich też juz siku wyszło bokiem, ale była to ewidentnie moja wina, bo krzywo zapięłam:dull: no i pielucha w zasadzie nie była pełna, a łóżeczko mokre (Msiek spi na boczku)
kachasek
matka-wariatka :)
a w ogóle to chciałam wam się pochwalić (a co będę sobie żałować) - poprawka z matmy zdana na 4 facet ne wpisuje ocen negatywnych, więc po podliczeniu średniej... kwalifikuję się do stypendium:-) każdy grosz się przyda (mam tylko nadzieję, że nie będą brali pod uwagę tego, że to poprawka)
Kachasek kujonie - gratuluję stypendium :-)
Esia bidulko wygrzewaj się pod kołderką, a jak jutro nie będzie lepiej to leć do lekarza, może coś poleci skutecznego dla karmicielki. Na gardło dobrze działa płukanie wodą z solą, a zatoki ja wygrzewam zwykle podgrzaną solą zawiniętą w chustkę- u mnie działają te domowe sposoby
Izka witaj, dobrze że milusia nie marudziła w podróży i już się zdążyła przestawić na nowy czas.
Esia bidulko wygrzewaj się pod kołderką, a jak jutro nie będzie lepiej to leć do lekarza, może coś poleci skutecznego dla karmicielki. Na gardło dobrze działa płukanie wodą z solą, a zatoki ja wygrzewam zwykle podgrzaną solą zawiniętą w chustkę- u mnie działają te domowe sposoby
Izka witaj, dobrze że milusia nie marudziła w podróży i już się zdążyła przestawić na nowy czas.
reklama
36 szt za 18zł, ale są też paki podwójne za 28-29zł (czyli 72 szt, o ile pora późna nie przyćmiła mego umysłu). NIESTETY w żadnej biedronce nie widziałam podwójnych paczek w rozmiarze 3, czyli tym którego używamy. Wszędzie widywałam tylko te większe. Pewnie jak Ania urośnie to wszędzie będą promocje na r.3 a te większe pójdą w górę ;-)