reklama
Cześć dziewczyny!
Przepraszam, że się tak wtrącam ...
Poszukuje placówek, w których można rodzić w wodzie. Mam nadzieję, że któraś z was mi pomoże. Szukała na rodzicpoludzki.pl ale nic nie znalazłam ...
Jeśli to możliwe, to prześlijcie mi informacje na PW.
Dzięki serdeczne
Ania
Przepraszam, że się tak wtrącam ...
Poszukuje placówek, w których można rodzić w wodzie. Mam nadzieję, że któraś z was mi pomoże. Szukała na rodzicpoludzki.pl ale nic nie znalazłam ...
Jeśli to możliwe, to prześlijcie mi informacje na PW.
Dzięki serdeczne
Ania
E
efilo
Gość
U mnie w szpitalu można było ale to daleko - Katowice. Wydaje mi się że na stronie rodzić po ludzku można tak wyselekcjonować szpitale - sprawdź raz jeszcze.
E
efilo
Gość
Sprawdziłam. W Lubinie faktycznie nie ma takiego szpitala. Za to we Wrocławiu są dwa: Kilinka na Chałubińskiego i Szpital Wojewódzki na Kamieńskiego.
Ja rowniez gratuluje!!!!
A to moje szczescie(podaje stronke bo nie potrafie wkleic zdjec na forum )
jonkowie - strona domowa w Fotosik.pl
Olla sliczniutka coreczka! A ta czapeczke poprostu kocham:-)
Moj Eryczek nawet jak się obudzi to lezy sobie w łóżeczku i oglada karuzele czy wzorki, albo zabawki az nie zgłodnieje... on już taki jest tylko sie gapi, TAKIMI oczami Praktycznie wcale go nie nosimy na rekach, jak jest aktywny to go kłade na łóżku i się bawimy.
dziewczynki, czy wasze maluszki lubią leżeć w łóżeczku? u nas jest problem, bo mały prawie nie toleruje łóżeczka:-( woli ręce, ale przecież nie możęmy go nosić na rękach 24h:-(
Kochasku u nas sprawdza sie ten koszyk dla dzidziusia. mala w nim praktycznie jest caly czas i jej sie super podoba. Czuje sie bezpieczniej bo jednak jest maly w porownaniu do lozeczka. To najlepszy wydatek jak narazie jesli chodzi o pierdolki dla malej. Na rekach ja nosze tylko do odbicia i jak sie stesknie i chce sie z nia pobawic, no i czasem jak ma muczki hihi. W lozeczku jeszcze nie spala ani razu. Urzywamy koszyka w sypialni dopoki mala jest malutka. Do lozeczka wlozylam ja raz i jej sie wcale nie podobalo, za duze
reklama