reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dziewczynki, czy nikt nie wie co u Fantazji, Siwuchy i Agik? Na pewno już się rozdwoiły, ale do nikogo nie pisały? Kurczę, ciekawe co u Nich.

jak ta pogoda dluzej pociagnie to ja depresji dostane...:( mieliśmy iść na spacer i jak juz siew yszykowalam i tylko czekam na Ziomka żeby si eobudził to co?- to sie cholera rozpadało:wściekła/y::-(

Witajcie !
Chciałam sie pochwalić że odkąd pojechałam do szpitala 17 czerwca wróciłam do domu przedwczoraj ale już nie w dwupaku. Mały Szymuś własnie słodko śpi w swoim łóżeczku :-) Dziekuje tym dziewczynom które trzymały za mnie kciuki bo poród był u mnie naprawde expresowy jakiego życzyłabym każdej mamie !
Pozdrawiam Was wszystkie , buziaki

Kochane!
Nareszcie mam net!!! A jeszcze ważniejsze, że mamy już Piotrusia! :-) Oczywiście efektem "ubocznym" jest totalny brak czasu - ale musiałam się przywitać - tęskniłam za Wami!!!
Nie mogę się doczekać choć lekkiego nadrobienia zaległości - może w weekend Małż zajmie się Młodym a ja tu po cichutku...
Póki co - zmykam. Strasznie się cieszę z powrotu :-)
Buziaki

Goździczek, Siwucha gratualcje dla Was i buziaki powitalne dla Szymona i Wiktora :-):-):-)

Esia
witaj i ucałuj Piotrusia w stópki. Jak nadrobisz wątki to czekamy na twoją relację jak to było z narodzinami Piotrusia i pierwszymi dniami w nowym domku.

Sorga my już byliśmy poubierani i wychodziliśmy z wózeczkiem kiedy nie wiadomo skąd zaczął padać deszcz :wściekła/y:, ale przeczekaliśmy największą wichurę i Misio trochę powietrzył się na balkonie.

Esia witaj!:-) My też tęskniliśmy za Tobą, więc odzywaj się teraz częściej. Ucałuj Piotrusia.

Goździczek, gratulacje!!! Witamy Maleństwo!:-D

reklama
Dziewczyny
Ale się cieszę że coraz więcej Mamuś wśród nas. Gratulacje wielkie.
Powoli się będziemy przenosić z 'przyszłych mam' :-D

Do góry