reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Wszystkie Miśki to fajne chłopaki - sama mam jednego w domu to wiem ;-)

To już chyba drugi raz napędzają Sordze stracha po ktg.
Sorga trzymaj się dzielnie i wróć już z Eryczkiem do nas!

Esia
jak wygląda "pozycja w półprzyklęku" bo jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić..:eek:

No tak - mało precyzyjnie się wyraziłam. Na wf-ie chyba nazywali to "klęk podparty" - generalnie, klękasz na 1 kolanko, drugą nogę zgiętą pod kątem prostym masz z przodu. Wtedy jesteś w stanie spokojnie dosięgnąć do stopy (tej z przodu) bo brzuszek idzie lekko na bok. Ja wypróbowałam i sprawdza się - można zawiązać buty, trzasnąć szybki pedicure itp. i jeszcze w miarę normalnie wstać.

Zgłaszam się na posterunek!:-) Dziś mi się tak dobrze spało że szok - Weronika sprzedana do Babci na całe 4 dni, a ja się mogę byczyć.:cool:

I ja się zgłaszam po fatalnej nocy - po badaniu tak mnie brzuch rozbolał, że do 3 nie mogłam spać :-(Ale jakoś wszystko przeszło i ból brzucha i po przepowiadających ani śladu - Mały chce chyba sobie jeszcze posłuchać w domu meczy siatkówki i formuły 1 :cool::laugh2:

Esia
- no faktycznie da się dosięgnąć palców u nogi w tym klęku,a le ja tak mogłabym co najwyżej kilkanaście sekund wytrzymać. :zawstydzona/y:

kochane dziewczynki mam ogromną przyjemnosc przedstawic Wam foteczke
Jolci i Maksa:-):-):-):-)

Maksiu witaj na swiecie
szybko do nas wracajcie

reklama
Do góry