reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kotek _ Ojj bylo z pradem... :-) Serio ;-)

taaa, z nudow wzielam sie z szycie poscieli dla malej i musze wam powiedziec ze wiekszego anty-talencia to nie ma na swiecie :zawstydzona/y:- Kachasek jest o niebo zdolniejsza - hehehe ale jak skoncze to fotke zrobie (tak w ogole to jest pierwsza rzecz jaka w zyciu udalo mi sie uszyc (recznie - maszyny do szycia to nie umiem obslugiwac) - wiec, sie nie zdziwcie) hehe wyglada cudacznie. :laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
anni warto nauczyć się obsługiwać maszynę:tak:, ja nie wyobrażam sobie szyć ręcznie. Też ostatnio zabrałam się za pościel. Miałam dwa komplety po juniorze, ale poduszki miały inny rozmiar więc trzeba było zmniejszyć. No i jeszcze uszyłam prześcieradełka flanelowe z gumką, bo te kupne tandetne mi się wydawały :zawstydzona/y::-D

kotku nie tak długo, nie jest ze mna tragicznie, normalnie sobie powoli szłam :D, twoj męzuś jeszcze w domu czy pojechał?

Anni Jola no proszę jakie zdolne krawcowe tu mamy, na pewno ładnie wam to wyjdzie zazdroszczę checi do szycia, ja niestety nie cierpię szyż ani ręcznie ani na maszynie.
Sorga ukochany w poniedziałek pojechał, ty razem nie było tak źle, tylko troszkę płakałam bo wiem że niedługo znowu sie zobaczymy (jak tylko urodzę):-D.

Sorga kochana, ale Ty się na mnie nie gniewasz za komentarze na zamkniętym?:zawstydzona/y::-(Widzisz ja też jędza jestem, ale te żarciki to ja tak z miłości...:cool2:;-):-)

reklama
No teraz to wyskoczyłas jak... nie przymierzając!!! ;-)Dzagud cholero jedna najpierw mi kompelneta prawisz a teraz tak !!! :szok:- to pewnie żeby mi za miło nie było hehehe wredota jestes i tyle:p:-p:cool2::-D Buziaki

Do góry