reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Jejuuu ze mną już coraz gorzej.:tak:
Właśnie mi łezka poleciała jak czytałam Wasze życzonka dla naszych maluchów, takie to wzruszające i tak bardzo bym już chciała mieć swojego malucha na świecie :tak::tak::tak:
I oczywiście przyłączam się do życzeń:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DZIECIAKI :laugh2::laugh2::laugh2: I TE ROZPAKOWANE I TE W BRZUCHACH:-D:-D:-D czekamy na Was baaaaardzooo!!!!!!!!!

I ja do zyczen sie przylaczam:-)

A tak w ogole to zaraz mnie szlag trafi:wściekła/y: Dawno dawno temu zamowilismy w sklepie wozek. Dzis facet zadzwonil, ze jest (2 tygodnie opoznienia) ale ze podrozal o 13 zl. Niby niewiele ale...dla zasady...czemu ja mam do cholery cokolwiek doplacac skoro zamawialam taniej i jeszcze tyle sie naczekalam...A ten matol mi na to, ze taniej moge sobie wziac czerwony co sie kisi od dawna w sklepie a ten jest drozej:baffled: Polska rzeczywistosc...nawet mu do glowy nie przyszlo, ze w normalnym kraju to powinien dac rabat za zwloke:wściekła/y:

Najlepszego małe i duże Laseczki i Faceciki :-)

Fantazja co to za sklep? Pogięło go? A macie zamówienie na piśmie? Oj zrobiłabym awanturę...
Ale ja dzisiaj nerwowa jestem - o 1.30 miałam pobudkę - wariatka na górze biła się ze swoim kundlem :wściekła/y: Małż spacyfikował ale i tak zasnęłam po 3... A teraz czuję się chora - mam katar, kaszel i ogólne rozpieprzenie... Nie ma to jak fajna noc :baffled:

Wiecie co... tak zauwazylam cos i postanowilam na ten temat napisac:tak::tak::tak:

tak postaram sie strescic:

Wiem, ze Forum jest po to by sie ludzie wypowiadali na kazdy temat i mowili co mysla. Wiem tez ze piekne jest na swiecie to ze jest taka roznorodnosc w mysleniu. I wiem, ze to jest DOBRE - swiat jest ciekawy.
:-):-):-)

Teraz tak:
Prosze jedynie bysmy jednak (nie wiem czy sie ze mna zgodzicie) na tym forum - nie wypowiadaly Skrajnych opinii - rasistowkich, politycznych itp, ktore mogly by zranic innych. Bo nie jest to Forum pod tytulem : POLSKA to syf, czy Klub White Power KKK tylko forum o macierzynstwie.
Moze sama robie blad bo sie daje wciagac w takie dyskusje i moze tez zapominam o byciu "tolerancyjnej i delikatnej", ale wydaje mi sie zeby utrzymac mila atmosfere tu, jezeli sie wypowiemy to staramy sie wytlumaczyc nasz punkt widzenia a nie odpowiadac w jednym zdaniu bezczelnie - choc to jest latwiejsze.

tyle, kochane mam nadzieje ze mnie zrozumiecie...moze przesadzam - wiecie ciaza i te sprawy hehehe
ale tak mi sie ostatnio zauwazylo.;-)

I ja też zdecydowanie! ;-)Jestem osobą niecierpliwą, nerwową i cholernie nietolerancyjną ... dla nietolerancji. Wystarczy mi że muszę walczyć z durnymi poglądami w realu, tu chciałabym od tego odpocząć.
Ale miło wiedzieć, że wśród ludzi młodych jest jednak coraz więcej osób myślących normalnie, niż to jest w starszych pokoleniach.:-D Mam nadzieję, że uda mi się tak wychować własne dzieci.

Młyn się nie kręci bez wody- więc ja po prostu ignoruję, uważając tak jak anni że to jest forum dla rodziców.
Z drugiej srowny wiem, że jesteśmy bardzo różnorodnymi osobowościami i wielu poglądch i szczerze mówiąc staram się po waszych postach poznać was jak najlepiej, bo ciekawicie mnie i jest to w sumie jedyna forma komunikacji między nami. Jak każda grupa składamy się z róznorodnych jednostek i dzięki temu możemy funkcjonować i funkcjonujemy tak długo, doprowadzając również do uzależnienia hehehe.Nie ma obowiązku żebysmy wszystkie darzyły się szalona sympatią, ale trudno w takiej formie "znajomości" o antypatie. Więc tak na prawde to wszystko jest niegrozne a pozwala nam sie lepiej poznac, jedynie nasz stan 'błogosławiony" powoduje że niektóre rzeczy możemy brac zbyt poważnie;-)

reklama
Witam wszystkich ,całuski i pozdrowienia dla urodzonych maluszków i zmeczonych mam
Reszta do roboty czerwiec na dobre sie rozpoczoł wiec rodzimy
Moja mała sama słodycz spi i je czasem patrzy zdziwionymi oczkami na mame ,brak taty coraz bardziej mi doskwiera samotnosc jes okrutna

Do góry