reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
nooo, działa ile ja juz sie dzis napisalam... a wszystko w kosmos bo raz strona jest raz nie ma ;/
No w każdym razie witam wszystkie kochane czerwcóweczki:D
Ja tez bardzo zalatana byłam od samego rana i pełno energii miałam tak jak ty, anni. a obudziłam się o 6 rano:szok: Kot był mi wdzięczny :p ihihi, a jutro zqaczyna urlop wiec moge rodzić, tylko cos mi nie wychodzi:eek:. Miałam dziś wprawdzie skurcze i bóle, potem wlazłam na piechote na 7 pietro i nic- znaczy owszem zmachałam sie- właściwie to mało ducha nie wyzionęłam, ale młody ma głęboko nakaz eksmisji i siedzi dalej, no i co ja moge?!!

od jutra jestem na l4
dzis bylam u gina i wystawil
w drzwiach jak mnie zobaczyl to sie pyta
jeszcze pani nie urodzila:szok::szok::szok::no::no::no:
mowie nie i pytam kiedy mam przyjsc
bo juz chetnie moge
no i za dwa tyg znowu do gina:tak::tak::tak:;-)

No to do rodzenia sie bierz dorotka, a nie na wizyty :-D
Gratuluje L4, byłas bardzo dzielna straznie długo pracowałas, szczególnie że tam dużo stania a praca manualna, przy tych opuchliznach to naprawde spisałaś sie na medal:D ale już starczy, teraz odpocznij, bo to co nas czeka to bedzie JAZZZDA!!!!

A ja odwrotnie, nie mogę rodzić przynajmniej jeszcze dwa dni. Mam nadzieję, że mi się uda, bo jeśli tak to dostanę trochę gotówki z ubezpieczenia i może będzie można zacząć myśleć o kilkudniowym wyjeździe. także do soboty się lenię i nic nie robię oprócz jedzenia;-)

kachasku witamy spowrotem, szkoda, że w dwupaczku ale dobrze że wszystko w porządku, naturze możemy pomagać ale koniec koniców to ona rzadzi...:dry:
Życzę wspaniałych chwil:tak: z mamą i czekam z niecierpliwości ponwnej pełnej aktywacji na forum :D Buziaki :-)

no to jola zaciskaj nogi:D ja mam wprawę i co?! teraz coś urodzic nie moge :p

a z tym ubezpieczniem to mieliśmy to samo, ale już czerwiec i jest git:D dostaniemy z obu, bo tak to tylko na jedno świdczenie się łapaliśmy, w dodatkowym chyba 6 miesięcy karencji jest:tak:a juz minęło, bo reakcja była szybka:-D

Dorotko ja szczerze podziwiam cię za taką długą aktywność zawodową. Pewnie będziesz w świetnej kondycji po porodzie i szybko wórcisz do formy :tak:

Anni
no nieźle to twoje capuccino podziałało, też bym tak chciała taki zastrzyk energii dostać, bo dziś to normalnie cały dzień przedrzemałam taka jakaś nieprzytomna jestem :hmm:

reklama
Anni to capuccino to chyba z pradem było:-D. O co chodzi z tym wykańczaniem poduszki sama szyjesz albo wyszywasz? Musi byc bardzo ładna jak skończysz to poproszę o zdjęcie;-).
Dorotka weteranko nasza pracowałaś chyba najdłużej z nas wszystkich, więc nadeszła pora na zasłużony odpoczynek. Wykorzystaj ten czas ile wlezie bo potem to wiesz co nas czeka:tak:;-):-).
Sorga jestem pod wrażeniem że weszłaś na 7 pietro, ile czasu Ci to zajęło? :szok:

Do góry