reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

gronkowca, czy paciorkowca? no ale i tak niedobrze, pociesz się ze możesz przynajmniej zapewnic dziecku bezpieczenstwo, teraz gdy wiesz. Mnie nie badali na to :(

reklama
sms od Kachaska

co u WAS,rozpakowaly sie juz kolejne mamusie,ja nadal w szpitalu,w dwupaku,wczoraj moj gin wywolywal skurcze,byly ale znow ucichly,mam czekac do jutra i zobaczymy co dalej,pozdrowionka i buziole dla czerwcowek Kachasek

Fantazja- nie martw sie na zapas, nawet do 40% kobiet ma ta bakterie ale teraz jak juz wiadomo, ze jestes nosicielem bedziesz musiala miec podlaczony antybiotyk w czasie porodu i tyle, dobrze ze wiesz, bo nic sie nie stanie.
Sorga-moze mialas tylko nikt Ci nie powiedzial? Lekarz zrobil wymaz i stwierdzil, ze wszystko jest okey, a zapomnial poinformowac najbardziej zainteresowana ...

sms od Goski
jestesmy z mala w szpitalu,wysoka bilirubina,trzymajcie kciuki za szybki spadek Goska

Gosia kciuki zacisniete,szybko wracajcie:tak::tak::tak:

Sorga- to moze po prostu robili wczesniej i zakladaja ze sie nic nie zmienilo i dlatego juz teraz nie powtarzaja. Niektorzy lekarze wlasnie uwazaja ze to sie tak nie zmienia z dnia na dzien. Na pewno wiedza co robia :-)
Gosia-trzymamy kciuki. Zdrowka!!!

ojojoj ale sie dzieje!!!
kachasku bądz dzielna , to już pewnie niedługo :D

Gosia trzymam kciuki, nie wiem co to bili...cośtam ale żeby spadła :tak:

reklama
Gosia trzymam kciuki - ale nic sie nie martw - pewnie muszą małą jeszcze kilka razy naświetlić i bilirubina spadnie :tak:

Do góry