reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Witaminka-serdeczne gratulacje!!! Zdrowka dla Zuzi i Zosi :-) No i oczywiscie mamusi :-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
sms od Kachaska
co u WAS,rozpakowaly sie juz kolejne mamusie,ja nadal w szpitalu,w dwupaku,wczoraj moj gin wywolywal skurcze,byly ale znow ucichly,mam czekac do jutra i zobaczymy co dalej,pozdrowionka i buziole dla czerwcowek Kachasek
co u WAS,rozpakowaly sie juz kolejne mamusie,ja nadal w szpitalu,w dwupaku,wczoraj moj gin wywolywal skurcze,byly ale znow ucichly,mam czekac do jutra i zobaczymy co dalej,pozdrowionka i buziole dla czerwcowek Kachasek
izka01
Fantazja- nie martw sie na zapas, nawet do 40% kobiet ma ta bakterie ale teraz jak juz wiadomo, ze jestes nosicielem bedziesz musiala miec podlaczony antybiotyk w czasie porodu i tyle, dobrze ze wiesz, bo nic sie nie stanie.
Sorga-moze mialas tylko nikt Ci nie powiedzial? Lekarz zrobil wymaz i stwierdzil, ze wszystko jest okey, a zapomnial poinformowac najbardziej zainteresowana ...
Sorga-moze mialas tylko nikt Ci nie powiedzial? Lekarz zrobil wymaz i stwierdzil, ze wszystko jest okey, a zapomnial poinformowac najbardziej zainteresowana ...
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
sms od Goski
jestesmy z mala w szpitalu,wysoka bilirubina,trzymajcie kciuki za szybki spadek Goska
Gosia kciuki zacisniete,szybko wracajcie
jestesmy z mala w szpitalu,wysoka bilirubina,trzymajcie kciuki za szybki spadek Goska
Gosia kciuki zacisniete,szybko wracajcie
izka01
Sorga- to moze po prostu robili wczesniej i zakladaja ze sie nic nie zmienilo i dlatego juz teraz nie powtarzaja. Niektorzy lekarze wlasnie uwazaja ze to sie tak nie zmienia z dnia na dzien. Na pewno wiedza co robia :-)
Gosia-trzymamy kciuki. Zdrowka!!!
Gosia-trzymamy kciuki. Zdrowka!!!
reklama