reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Gosieńko córcia prześliczna. :-) Jeszcze raz gratulacje.
Właśnie się obudziłam, spałam jakieś pół godziny, obudziłam się i już nie mogłam zasnąć. :confused:
Nakarmiłam dziewczyny, teraz sobie leżą.

Witaminko a jak sobie radzisz z dwoma dziobkami? Z karmieniem, opieką i wszystkim innym..? Ktoś pomaga, odciąża trochę?

Gosia córcia śliczniutka. Szybko wypisali was do domu więc pewnie obie jesteście w dobrej formie?

Szopko, pomaga mi mąż, karmię je na zmianę oczywiście. Chwilami jest ciężko, ale radzimy sobie. :happy:

Gośka piękna Córeczka :-)

Witaminka ja podziwiam... Ty masz jeszcze czas i siłę tu zaglądać :-D
Ale ponoć mamy bliźniaków są ekstremalne ;-) Siostra mojej koleżanki (córeczki mają prawie rok) stwierdziła kiedyś że "z jednym dzieckiem to musi być strasznie nudno" :-D

Blanes gratuluję tytułu :-)!
Dorotka dzięki za gratulacje, Esia Tobie też gratuluję!
Gosia sliczna córunia jak ja Ci zazdroszczę też bym chciała już moją przytulić;-).
Witaminka jak znajdziesz troszkę czasu podziel sie Twoim porodem tzn. jak było i jak teraz się czujesz.

Ja za 2 godzinki znów będę żegnała męża mam nadzieję że tym razem nie będzie potoku łez :-(.

Kotek bądź dzielna! A kiedy znów się zobaczycie?

Dzagud
kupiłaś herbatkę z liści malin? Przypomniał mi się jeszcze sposób wywoływania skurczy - drażnienie brodawek. Próbowałaś już? Można do pomocy męża wziąć :-D

reklama
Szopka, pomysł do wykorzystania.;-)Ale stwierdziłam że akcję wywoławczą wstrzymuję do czwartku - tak, aby w miarę blisko terminu i końca zwolnienia urodzić.

Do góry