reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Serdeczne gratulacje Witaminka :)
Dużo całusów dla Waszej trójki.

A ja po udanym egzaminie, mogę układać na półkach, bo tytuł MaGazynieRa w kieszeni. Teraz byle do środy wieczorem, kiedy wróci Mąż, i zaczynam bieganie po schodach :-D.

reklama
Gratulacje Witaminko:-)

No i dla Ciebie Blanes tez oczywiscie:-D Teraz mozesz sobie spokojnie rodzic:cool2:

GRATULACJE WITAMINKA!!!!
ŻYCZĘ ABY DZIEWCZYNKI DOBRZE SIĘ CHOWAŁY I PRZYNOSIŁY MAMUSI SAMYCH NIEZAPOMNIANYCH WRAŻEŃ:-) !!!!
Kurczę co nie zajrzę to już kolejna rozpakowana-toć to siok!!!!

Na te życzenia odnośnie hałasu się spóźniłam, już za późno. ;-)
Widzę, że oprócz mnie rozpakowały się jeszcze inne dziewczyny, gratulacje. :-)
Ale na "nasze dzieci" czy coś takiego nam jeszcze nie zrobili podforum dzieci majowe 2007 :confused: Trzeba będzie trochę poczekać.
Miłego dnia. :tak:

Witaminko z tego co sie orientuje to forum czerwcowki zostanie przeksztalcone pozniej w mamy czerwcowe;-) I nie mow, ze uciekniesz nam do majowek:confused::tak:

witaminka ogromne gratulacje od nas!!!!!!!!! duze te Twoje baby jak na blizniaki!!!! jak Ty z karmieniem nadazasz????

Witaminko,
wielkie gratulacje i życzenia zdrowia dla Ciebie i Zuch-dziewczynek.

Faktycznie śliczne imiona wybrałaś! Zwłaszcza to jedno :rofl2:

P.S. Ja tu sobie z rana przejrzałam wątki o porodzie - nic się nie zmienia, więc stwierdziłam że mogę iść pisać spokojnie prace - tabela niezagrożona a tu proszę - czerwcówkoland świętuje roztrojenie a ja nic nie wiem:-D

Witaminko - Ty nawet tak nie żartuj że chcesz nas 'zdradzić' i przenieść się do majówek. Data nie ma znaczenia - całe nasze forum przeniesie się na dzieciaczki. :tak:

reklama
Do góry