reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczynki ja nie mam babu ono tylko avent isis i gotowałam absolutnie wszystko. Smutne wieści o babci kachaska :( Przesyłam wiele pozytywnej energii życzenia łatwego i szcześliwego rozwiązania.
Właśnie wróciłam i nadrabiam dwudniowe zaległosci :-D Efilo super rozwiązanie z tabelka:-)

reklama
Dopiero nadrobiłam ten wątek.
Dorotka zapomniałm Ci podziekować za smsa, jestem tak mądra że nie zapisałam sobie w telefonie zadnego z waszych numerów, bo przecież były w kompie, ale o tym co w razie awarii kompa już nie pomyślałam.
Blanes daj znać jak po egzaminie?
Sorga a gdzie byłaś bo chyba przeoczyłam?

Kotku ja wczoraj mialam gosci i grilla a dzis pojechalam do mojego rodzinnego miasta odwiedzić mame moja i Kota, i bylismy na dzialce i jadlam same pysznosciowatosci... niby nic specjalnego ale dla mnie suuper po tak dlugim uziemieniu- zaczynam żyć :p

Ach Sorga to rzeczywiście wyjazd udany.
Ja też od wczoraj cieszę się obecnością mężusia tylko do poniedziałku ale zawsze coś. Dziś zaliczylismy długi spacer a jutro grill, ale przed nami jeszcze długaaaaaa noc..... ;-).

Efilo z tego co jest mi wiadomo to w szpitalu w ktorym bedziesz rodzic zapytają Cie o adres przychodni do ktorej chcesz zapisac dziecko i wyslą tam jego papiery,wiec pewnie w niedlugim czasie po powrocie do domu powinnas miec goscia w postaci poloznej,tak przynajmniej jest u mnie w przychodni i w wielu innych w moim miescie,a wizyty poloznych to wizyty patronazowe:tak::tak::tak:

Dzagud Szopka nocne schizy załapane nad ranem niewiele mają wspólnego z logiką :-D Próbując za wszelką cenę zasnąć pozwoliłam myślom podryfować i doszłam do wniosku, że nie mając gina ze szpitala, nie mając położnej i NIC nie mając (Kononowicz byłby dumny :-D) to na pewno NIGDZIE mnie nie przyjmą :eek: Teraz już mi lepiej ;-)

Szopka mnie obudził ból stawów w palcach. I pobolewają tak dziś cały dzień...
Świetnie że śpisz dobrze - ponoć to już ostatni moment na dłuuugo ;-)

Kachasku kciuki mozno zaciśnięte!!!

Kotek dobrze że mężyk się pojawił, super że kompy naprawione - ale jeszcze lepiej, że noc już właściwie trwa :-D

Dorotka zapomniałm Ci podziekować za smsa, jestem tak mądra że nie zapisałam sobie w telefonie zadnego z waszych numerów, bo przecież były w kompie, ale o tym co w razie awarii kompa już nie pomyślałam.

Kotek nie martw się ja tak zrobiłam dwa razy :-D a mój net wiecznie ma swoje humory :-( ale teraz już zapisałam kilka telefonów więc w razie co mam kontakt

Ach Sorga to rzeczywiście wyjazd udany.
Ja też od wczoraj cieszę się obecnością mężusia tylko do poniedziałku ale zawsze coś. Dziś zaliczylismy długi spacer a jutro grill, ale przed nami jeszcze długaaaaaa noc..... ;-).
Kotek mam nadzieję że noc była nieprzespana i udana ;-)

Mój mężyk dziś w nocy wyjeżdża i zostawia mnie na 4 dni pod opieką teściowej. Mam nadzieję że nie urodzę z wrażenia :laugh2::eek::dry:

reklama
Cześć dziewczyny dzięki za miłe słowa.:tak::-)
Szopka noc przespana całkowicie bo oboje z mężem padliśmy:zawstydzona/y:, za to poranek bardzo udany dopiero wstaliśmy...;-):-D:laugh2::happy:.

Do góry