reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kupiłam zwykły śmietnik (malutki) z klapką bujawką:D za to błękitny i się komponuje:p
Esia przeciez ty masz chłodny pokój do dyspozycji:-D to chyba specjalnie na upał się wystawiasz? U mnie jakby chłodniej, koszą trawkę i ślicznie pachnie :D

reklama
:-D "Chłodny" pokój jest chłodny już chyba tylko w porównaniu... A że na zewnątrz jakieś 300', to chyba powinnam co jakiś czas wychodzić i wracać, wtedy czułabym ten "chłodek" :-D

Witam Kochane,

a ja się zaprawiłam - nie wiem sama kiedy, gdzie, jak i od kogo...Katar mam koszmarny i zapalenie ucha :-:)-:)-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Byłam dzis u lekarza i niestety muszę brać antybiotyk....:-(

Całą ciążę byłam w miarę zdrowa a tu na samym finishu takie choróbsko się przypałętało....:-:)-(

Jeszcze ten upał i popuchnięte nogi....mówię Wam - mam dość...aż płakać mi się z bezsilności chce...:-(

Dziewczyny - pamietacie jak pisalam o tych zdjeciach w gazecie hehehe

wiec gazeta wyszla wczoraj - i...porazka - :-Dwkleje zdjecia na zamknietym (dzis pozniej) to zobaczyce - tylko prosze sie ze mnie nie smiac ;-)

P.S
dzis ide odebrac wyniki badan i do gina - trzymajcie kciuki

no milego dzionka
papapa

Ja się melduję co byście o mnie nie zapomniały. Koniecznie chce skończyć pisać pracę przed TYM dniem.

A tak a propos tej stronki o porodzie - robicie taki masaż krocza jak tam był opisany? Próbujecie w ogóle jakoś się zabezpieczyć przed nacięciem?

To witaj Efilo w klubie chcacych skonczyc pisanie pracy PRZED:-D
A co do masazy krocza itd - ja nie robie. Czasem tylko cwicze miesnie przez zaciskanie.

Dzieńdoberek:D
Po moich wczorajszych szaleństwach padłam na ryjek już o 9 wieczorkiem:-D:tak:
Efilo, ja próbowałam cwiczeń Kegla, ale ja mam takie niepzyjemne uczucie :dry:a'la ból jak je wykonuje więc zaprzestałam:( i nie jestem wcale przed nacieciem zapezpieczona:-(i się boję tego
Te z was które baraszkowały sobie z partnerami podobno nie powinny się martwić, bo sex to najlepsze ćwiczenie;-):-D
efilo, fantazja- ja tez się wpisuje do klubu, chce to świnstwo do końca tyg skończyć:tak::cool2:

Uff... Dobrze słyszeć, że nie tylko ja olałam ćwiecznia :zawstydzona/y: Położna kazała przynajmniej sikać z przerwami (czyli ćwiczyć Kegla choć w ten sposób) ale szczerze mówiąc - nie chce mi się...
No porażka - a potem będę płakała... :baffled:

reklama
Esia ja czytałam lwa -starowicza o tych mięśniach i on pisał że w żadnym wypadku nie ćwiczyć przy sikaniu bo to prosta droga do zapalenia pęcherza albo cewki moczowej (chyba:confused:- nie pamietam) i stopniowo prowadzi do niecałkowitego opróżniania pęcherza i costam.w czasie sikania tylko się identyfikuje te mięsnie.

Do góry