reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

sms od Pyci

pisalam juz do kachaska ale nie odpisala,jak wy sie trzymacie,czy ktoras juz urodzila,ja jeszcze w dwupaku ale jezeli nic sie nie zmieni pod koniec tyg to mam rodzic,ale do porodu zostane w szpitalu,pozdrowienia dla wszystkich czerwcoweczek

sms ood kotka

jestem w dwupaku,choc szyjka skrocona na 1cm,mam problem z kompem,czekam na meza,w sobote powinno byc naprawione wiec od razu sie odezwe,pozdrawiam Was serdecznie

reklama
powiem wam, ze ja tez nie lubie jak ktos inny mi w domu sprzata - szczegolnie moja mama - bo wszystko mi poprzestawia po swojemu (ona to jest pedantka). Jesli chodzi o sprzatanie to ja sie tym jakos nie przejmuje specjalnie - jakos bedzie - mysle ze Moj sobie poradzi z jakimis drobnostkami (on akurat lubi pomagac w domku od czasu do czasu )i tez staram sie na bierzaco miec jako taki porzadek - choc ze mnie tez maly balaganiarz, ale teraz jak siedze w domu i sie mam na balagan patrzec to wole nie i wstaje i sprzatam. Co mnie bardziej martwi to papu - bo ja takie wegetarianskie rzeczy gotuje i obawiam sie ze bede musiala sie obejsc bez swoich obiadkow przez jakis czas...Bo M nie jest za dobrym kucharzem ;-) aleee spoko luzzz...damy rade.

Fantazja - jesli chodzi o wyjscia twojego ukochanego wieczorami to coz....coz...
pewnie jest jak mowi - chce sobie odpoczac przy piwie i ...hehe"uzyc wolnosci" poki moze - choc co za duzo to nie zdrowo :tak:.I taaa jest to cholernie niesprawiedliwe bo my ...nooo nam sie szalenstwo skonczylo jakies 8 m-cy temu:wściekła/y::-):-):-)

M raczej bierze mnie ze soba wiekszosc czasu, nawet na piwo ze swoimi kolegami hehehe dobre - choc nie wychodzimy na piwko jakos czesto ostatnio...
hmm czasem tez wiem, ze moj z grzecznosci sie pyta czy ide...a widze po jego minie, ze poprostu chce isc odreagowac z dala ode mnie- i ...niechhh idzie - tyle ma ;-)

U mnie po 8 za kilo.
A w ogole to mam pytanie do dziewczyn z Wawy - gdzie rodzicie? A noz sie spotkamy:confused::happy:
Ja planuję w Bielańskim - i mam nadzieję, że się uda...

Tak czytam co piszecie o narzucających się z pomocą... No ciekawa jestem jak to u nas będzie - póki co moja mama jakoś się nie aktywizuje (jakoś nigdy takiej potrzeby nie czuła) a teściowej w domu nie zniosę za długo - i ona to czuje ;-) Wychodzi na to, że będziemy sami. Może to i dobrze...

Dorotka dzięki za wieści :-)

Lecę troszkę z nóg... Dobrej nocki.

Witam w dwupaku!!!
brzuchol twardy ,ale mam nadzieje ze przetrwam te dwa dni:tak:

No tak Fantazja - z ciebie prawdziwy ranny ptaszek. A meza budz! a co hehehe Chodz glosno, wal garami w kuchni ;-)

Ja wstalam o 7 wyexmitowalam M do pracy - i teraz popijam herbatke z lisci malin tylko nic nie moge zjesc bo bede miala badania krwi dzis :baffled: aaa jakkkaaa glodna jestem:-p

za to zaraz po badaniach umowilam sie z kolezanka i mam nadzieje cos przekasne na miescie ;-)

cześć laski!
melduję, że przyjechała moja mama i mogę mieć teraz mniej czasu na neta. dorotko dziękuję za eska (niestety nie słyszałam):no: przeczytałam o północy i nie chciałam tak późno odpisywać. po wizycie u gina: rozwarcie na 2 palce, zafundował mi mały masażyk (ałaaa i do dzisiaj plamienie) i powiedział, że do 6go nie powinnam donosić (ponoć fizycznie niemożliwe). no i dobrze:tak:
pozdrowionka od Pyci:-D

reklama
Do góry