reklama
kachasek
matka-wariatka :)
nie przepraszaj, zdarza się nawet najlepszym;-) ja nie cierpię takiej pogody, dobija mnie na maxa chociaż u mnie wyszło niedawno słoneczko (tak jakby wcześniej nie mogło)
ja siedzę nad pracą i normalnie skleciłam całe jedno zdanie do soboty może coś wyjdzie. ale nie chce mi się myśleć
ja siedzę nad pracą i normalnie skleciłam całe jedno zdanie do soboty może coś wyjdzie. ale nie chce mi się myśleć
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Cześć. Znowu pogoda koszmarna, czy to aby na pewno maj? :sick:
Ogólnie mam dosyć, jestem zmęczona, czuję się jak słoń i chcę już urodzić.
Witaminka wytrzymaj jeszcze troszkę, pomyśl sobie że jutro bedzie lepiej .
Kachasek pomyślnego pisania, oby zdań powstało jak najwięcej;-) .
Oglądałam Eurowizję ale jest tak nudno że wolę na forum popisać .
kachasek
matka-wariatka :)
w ogóle w tv nic ciekawego nie ma mam jakieś filmy na dysku, ale nie chce mi się włazić pod biurko, żeby podłączyć tv do kompa, a przed kompem nie wygodnie się ogląda
Kotku dzięki, ale dzisiaj już nie tworzę, nie ma szans (2 str muszą wystarczyć;-))
Kotku dzięki, ale dzisiaj już nie tworzę, nie ma szans (2 str muszą wystarczyć;-))
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Mądrze robisz Kachasek, ja o tej godzinie juz bym nie wiedziała co pisać. Masz jeszcze troche czasu. Co do oglądania filmów, nawet seriali, nic mnie ostatnio nie interesuje, bo ciągle myslę co tam na forum nowego :-).
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Mam taka nadzieję że jak Niunia się urodzi to minie, bo inaczej to za mało czasu będę jej poświęcała :-).