reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kachasku no właśnie. Bezsens, beznadzieja.
Przepraszam że tak dzisiaj zrzędzę, ale naprawdę mam wszystkiego dość.

reklama
nie przepraszaj, zdarza się nawet najlepszym;-) ja nie cierpię takiej pogody, dobija mnie na maxa:wściekła/y: chociaż u mnie wyszło niedawno słoneczko (tak jakby wcześniej nie mogło)
ja siedzę nad pracą i normalnie skleciłam całe jedno zdanie:szok: do soboty może coś wyjdzie. ale nie chce mi się myśleć:no:

Do soboty jeszcze tydzień, na pewno coś tam wyjdzie. Może kolejne zdanie. :-D
U mnie też właśnie na moment słoneczko wyszło, tak zza chmur, ale już zachodzi przecież.

kolejne zdanie już wyszło (nawet pół strony wydszło:tak: ), ale ja zmykam z forum, bo jak mam włączone choćby okienko, to mnie tu ciągnie
miłego wieczorku

Cześć. Znowu pogoda koszmarna, czy to aby na pewno maj? :sick:
Ogólnie mam dosyć, jestem zmęczona, czuję się jak słoń i chcę już urodzić.

Witaminka wytrzymaj jeszcze troszkę, pomyśl sobie że jutro bedzie lepiej:tak: .
Kachasek pomyślnego pisania, oby zdań powstało jak najwięcej;-) .

Oglądałam Eurowizję ale jest tak nudno że wolę na forum popisać:-p .

w ogóle w tv nic ciekawego nie ma:no: mam jakieś filmy na dysku, ale nie chce mi się włazić pod biurko, żeby podłączyć tv do kompa, a przed kompem nie wygodnie się ogląda:no:
Kotku dzięki, ale dzisiaj już nie tworzę, nie ma szans (2 str muszą wystarczyć;-))

Mądrze robisz Kachasek, ja o tej godzinie juz bym nie wiedziała co pisać. Masz jeszcze troche czasu. Co do oglądania filmów, nawet seriali, nic mnie ostatnio nie interesuje, bo ciągle myslę co tam na forum nowego :-D :-).

reklama
Do góry