reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kotek problemow z netem nie zazdroszcze bo czasem nam siada i cholernie mnie to irytuje...:tak:

poza tym to ja sie dolacze dzis do grona niewyspanych...No niewyspalam sie i najgorsze ze tez teraz wyspac sie nie moge i jestem zla:wściekła/y:
Nie lubie tak...:eek:

W ogole dzis jakos na odwrot sie czuje...ide zaraz spac bo nie lubie byc w zlym humorze:-(;-)

Dzięki Anni, walcze z tym od rana. Okazało się ze to z komputerem cos nie tak bo internet działa od wczoraj. Męża nie ma a ja kompletnie się na tym nie znam i metodą prób i błędów szukam problemu. Chwilami jest dobrze ale trwa to krótko niestety.

Cześć dziewczyny. :-) Przepraszam, przepraszam, nie krzyczcie! :zawstydzona/y: Mieliśmy fatalną awarię netu, już nawet nie mogę o tym myśleć, tak się wkurzyłam. :wściekła/y: Ale na szczęście już wszystko ok.
Swoją drogą, co za zbieg okoliczności - wczoraj dostałam smsa od dorotki. :-D
Szybko streszczajcie, co tam u Was! :-)

Witaminka witaj. To Ty opowiadaj co u Was?
Ja też od paru dni walczę z komputerem i internetem i mam już dosyć. Jak u Ciebie poród też zbliża się wielkimi krokami? Bo na czerwcówkach zdaje się że będzie dużo majowych dzieciaczków :-).

Kotek, u mnie możliwe że też tak będzie, skoro termin mam na 1.06 :tak:. A u kogo dokładnie się zanosi?? :-D

reklama
Oj wszystkich nie pamietam bo od kilku dni nie piszę ale wiem że na pewno Sorga, Monika 77 7, Szopka i chyba Kachasek. Najlepiej idź do wątku "no to rodzimy " tam jest więcej na ten temat.

Do góry