reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

ja byłam dziś, w przyszłym tyg mam isc na ktg a potem dopiero 4 czerwca, wiec hmmm, tej ostatniej wizyty to chyba nie bedzie, mam taką nadzieję:-D

reklama
no, jeśli planujesz urodzić po 20tym to pewnie nie (ale co tam nasze plany, będzie tak, jak maleństwa będą chciały;-))
ja uciekam, spróbuję jeszcze się pouczyć, albo przynajmniej znaleźć materiały
miłej nocki życzę

witam w ten wstrętny, pochmurny dzień
nie śpię od godziny, a zasnęłam ok 3:30 - tragedia, oczy mi się kleją, ale jak się położę, to tylko leżę i nic poza tym:no2: próbowałam się pouczyć, ale tez nie wychodzi, więc zaczęłam pakować torbę do szpitala (jeszcze czekam, aż pranie wyschnie)
mąż wrócił z nocki i śpi, więc jestem zdana na siebie i myślę, co robić. roboty pełno, ale w zasadzie to mi się nic nie chce:evil:
eh, no to ponarzekałam:dry:
a poza tym mamy dzisiaj 4tą rocznicę ślubu:tak: kurcze, jak ten czas zasuwa:blink:

gratulacje kachasek!!!! u mnie 20st i juz zapada powoli zmierzch!! robie obiadek a potem jeszcze podskoczymy do sklepu zamowic fotelik samochodowy :)))))
a propos! ja sie obudzilam o 5 i juz nie moglam spac buuuu

kachasku wszystkiego najlepszego z okazji IV rocznicy ślubu. Życzę wielu miłych niespodzianek:tak: oby kazdy rok przynosił wam więcej miłości:tak:

Kachasku z okazji 4 rocznicy ślubu życzę Wam duuuużo miłości - by jej owoc był zdrowy, dorodny i szybko i bezboleśnie dołączył do waszej dwójeczki !! ;-)

Szopka

reklama
Kachasku ja również przyłączam się do życzeń!

Kurcze jestem zła jak nie wiem, od 2 dni mam problem z internetem, raz działa raz nie, niby wczoraj do 19 miał już na 100% działać ale niestety tak nie było. Wczoraj nerwy mi puściły i poryczałam się aż. Kurcze mam nadzieję że dzisiaj to się skończy. Ciekawe czy uda mi się wysłać tego posta. Pozdrawiam was serdecznie.

Do góry