reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Wiecie co, ale bym się uśmiała, jakbyśmy wszystkie krótko-szyjkowe i zagrożone przedwczesnym porodem urodziły po terminie ;-) :tak: :-D :-) .
No bo przecież los bywa okrutny i przewrotny :szok:

Monika nie wywołuj wilka z lasu!! :szok:
Ja bym się nie zdziwiła gdyby twój gin cię jutro zostawił w szpitalu cobyś nie musiała się stresować czy zdążysz dojechać do szpitala na czas... Trzymam kciuki za twoją Olę by się jutro okazała dużą babeczką :tak:

Sorga wytrzymaj bidulo jeszcze troszkę, a co tobie tak śpieszno do pracy?:confused:

reklama
Witam ponownie dziewczyny,
po mailowaniu z adminem nadal muszę być pod nowym nickiem Luka014 :wściekła/y: (zamiast Luka013), tamto konto jak się wczoraj zawiesiło to juz chyba na forever...za nic nie mogę się na niego zalogować...nawet z pomocą admina :-( czemu ? pojęcia nie mam...
Więc pomimo zmiany jednej cyferki w nicku Ja to nadal Ja :tak:

Luka no to witaj w klubie "uzaleznionych forumowiczek" ;-)

Moj Luby to sie smieje ze mnie ze ja tak dniami i nocami na tej klawiaturze klepie, ale coz czasem potrzeba odrobiny szalenstwa w zyciu nie? hehehe...a nasze jest na szczescie nie grozne ;-) jak na nasz blogoslawiony stan :-):-):-)

Szopka, ty mnie strasz - ja nawet nie wzięłam tego pod uwagę, cholerka. Chyba muszę iść się "dopakować" :szok: :szok: .

Luka super, że się udało :-D .

Sorga, jakiej pracy tak się wystraszyłaś ? :-)

I wiecie co, chyba jednak wrócimy do pierwszej wersji imienia dla naszej córci - Karolina. Już prawie się zdecydowaliśmy. Tym bardziej, że Ada nawet nie chce słyszeć o imieniu Ola, a usiłujemy przekonać ja już ze dwa miesiące ;-)

Wiecie co, ale bym się uśmiała, jakbyśmy wszystkie krótko-szyjkowe i zagrożone przedwczesnym porodem urodziły po terminie ;-) :tak: :-D :-) .
No bo przecież los bywa okrutny i przewrotny :szok:

Monika ja też mam doświadczenie - na koleżance która urodziła teraz 3go maja - że po tych lekach można przenosić...gdzieś juz pisałam, że ona leżała w szpitalu, od wielkanocy chodziła z rozwarciem, wcześniej miała pessar, brała fenoterol i ispotin....i przenosiła 9 dni....:-( :szok:

I wiecie co, chyba jednak wrócimy do pierwszej wersji imienia dla naszej córci - Karolina. Już prawie się zdecydowaliśmy. Tym bardziej, że Ada nawet nie chce słyszeć o imieniu Ola, a usiłujemy przekonać ja już ze dwa miesiące ;-)

MONIKA !!!!! to super :-D
imię Karolina "nosi się" bardzo dobrze :-D wiem to z autopsji, od urodzenia :-D :tak: :-D :tak: Malutka będzie zadowolona - ja jestem :tak:

reklama
no co ty? w szoku jestem, że ty Karolina jesteś :tak: :-D ;-), ale fajnie.
Ja już na 100% jestem ZA, teraz tylko mój M musi się odzwyczaić od Oli :-D

Do góry