reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

No a ja za jakąś godzinkę zmykam do lekarza. Ciekawa jestem czy mi da to zwolnienie bez gadania. Mam zamiar mu się poskarżyć na wczorajsze samopoczucie, tym bardziej że wieczorem złapał mnie taki ból w prawej pachwinie, że nie mogłam stanąć na prawą nogę ani do góry jej podnieść. Powiedzcie mi, czy jak idziecie teraz do lekarza, to on Was bada ginekologicznie i sprawdza wielkość i twardość szyjki? Bo ten mój w Lux Medzie, to nic takiego nie robi. Ciekawe jak ten.:dry:

reklama
Dzagud -powodzenia!!! jesli chodzi o lekarza to moj paluchy pcha straszliwie.
Wszystko sprawdza, maca - mysle ze to lubi chlopak hehehe
ale dobrze chyba bo wiem co i jak...:-D:-D:-D

Poza tym ostatnio to sie uparl ze mi wyczuje czy mala jest nietopirkiem i mi pol lapska wepchal do srodka -ojj bolalo- no i wyczul, a potem dopiero szybciorem potwierdzil na usg...:tak:

O Matko, nie strasz! To ten Twój to jakiś sadysta-zboczeniec!!! Zobaczymy co będzie u mnie.:baffled:
Najgorsze jest to, że po tej wizycie to najchętniej bym wróciła do chaty i położyła się spać bo pogoda do du....szy. A tu muszę pojechać ze zwolnieniem do pracy, podstemplować i zawieźć do ZUS-u, bo wyobraźcie sobie, że od półtora miesiąca żyję za pół pensji plus karta kredytowa, bo ZUS mi zapłaci dopiero 16-tego! Dzwoniłam do nich i niby mogą płacić tydzień przed końcem zwolnienia (a mnie się wczoraj skończyło), ale "mają procedury", poza tym był długi weekend i mi zapłacą ponad tydzień po końcu zwolnienia. Więc stwierdziłam że chrzanię, bo jak zostawię zwolnienie w pracy, albo wyślę je pocztą to następne pieniądze dostanę za 2 miechy. Sama wolę to załatwić. Więc czeka mnie dziś latanie po mieście.:szok: Może nie zacznę rodzić gdzieś po drodze.

Dzagud - o zusie to mi nie mow- ja siedze jak ma jajkach bo mieli 1-wszegocos wyplacic i nico - bo byl dlugi weekend - a co mnie to interesi?? Ja musze czynsz placic i kogo to interesuje, ze dlugi - co za depy!

Ja znalazlam juz m-c temu sposob - dzwonie do Zusu i tak im tylek zawracam ze juz maja mnie dosc i wyplacaja. Poprostu maltretuje ta kobite od mojej sprawy...:-D:-D:-D(dowiedzialam sie ktora to i nie daje jej zyc - a co...pieniazki ode mnie to sie szybciorem bralo - skubance jedne:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:)

Dziewczyny....ale się nadenerwowałam przez to nasze forum....:wściekła/y:
Wczoraj "posypał" nam sie komputer, mąż naprawił ale od tamtej pory nie mogłam się zalogować - i nadal nie mogę :wściekła/y: - na Luka013....:-( Emaile ze zmianą hasła jakimś dziwnym trafem do mnie nie docierają...normalnie nerwy mam maksymalne !! Założyłam sobie drugi login i będę teraz pod Luka014 - chyba, że wreszcie dostanę jakieś info o odblokowaniu tamtego konta...

A powiem Wam, że tak mnie to wkurzyło, że mąż stwierdził, że to wygląda jak "objaw odstawienia" od nałogu :wściekła/y: A ja poprostu lubię z Wami pisać !!

no i zaczęłam - jako początkująca - dziwnie mi tak :-(
A przecież wczoraj opublikowałam swoje foty na zamkniętym, a dzis juz nie mam tam dostępu co za ironia...poczekam moze admin wreszcie coś do mnie napisze....:confused:

A tu muszę pojechać ze zwolnieniem do pracy, podstemplować i zawieźć do ZUS-u, bo wyobraźcie sobie, że od półtora miesiąca żyję za pół pensji plus karta kredytowa, bo ZUS mi zapłaci dopiero 16-tego! Dzwoniłam do nich i niby mogą płacić tydzień przed końcem zwolnienia (a mnie się wczoraj skończyło), ale "mają procedury", poza tym był długi weekend i mi zapłacą ponad tydzień po końcu zwolnienia. Więc stwierdziłam że chrzanię, bo jak zostawię zwolnienie w pracy, albo wyślę je pocztą to następne pieniądze dostanę za 2 miechy. Sama wolę to załatwić. Więc czeka mnie dziś latanie po mieście.:szok: Może nie zacznę rodzić gdzieś po drodze.

Dzagud z ZUSem trzeba chyba siłą !!:wściekła/y:

reklama
Do góry