reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jolu należą ci się wielkie brawa za odwagę u lekarza ;-):-)

Kachasku, Anni napiszcie co nowego kupiłyście.

reklama
Jola Brawo!!! :-D:-D:-D

Moje zakupki - A kupilam nie wiele, ale
.. jestem zadowolona z tego co kupilam... ciuszki (kilka) czekajcie zaraz popstrykam i wkleje na szafe malucha.

A ja zaczynam w weekend wielkie malowanie dzidziusiowego pokoiku...nareszcie...

Kupilam farby-kremowa na trzy sciany a rozowa na jedna, centralna scianke.Roz nie jest jakis wsciekly ,tylko taki bladziudki,stonowany...
Juz nie moge sie doczekac efektu kncowego...tylo zal mi bo paneli nie bede miala bo pieniazkow zabraklo...zostanie wykladzina stara :((( co prawda jest gladka ,bez wzorkow i mam taka w calym mieszkaniu ,wiec jakby stanowi taka calosc z reszta ale ze wzgledow higienicznych chcialam,bo panele tylko przetrzesz mopem i juz czysciutko,a w wykladzinie to kurz i roztocza.Ale za nim dzidzia zacznie raczkwac to mam nadzieje ze uda mi sie ta podloge zrobic...no...juz...skonczylam heheheh ;))

No to ja dziś jestem ostatni dzień na zwolnieniu, a jutro na 12tą zasuwam do gina w Bródnowskim. Mam nadzieję że Pani Diabetolog mi dobrze mówiła, że on bez niczego śle na zwolnienie, bo cukrzyca jest poważnym powikłaniem ciążowym i mi się należy zwolnienie jak psu buda. Ale i tak mi jakoś tak dziwnie, bo ja się nie lubię upominać a jak sam nie wyskoczy to muszę.:-( A szczerze mówiąc po takim czasie siedzenia w domu, to mi się strrrrrasznie nie chce wracać do roboty.;-)

moje zakupy dzisiaj raczej ograniczyły się do apteki i monopolowego;-) (gaziki, bepanthen, sól fizjologiczna, spirytus, sterimar - to dla dzidzi i dla nas), ale tez kupiłam 2 staniki do karmienia i te chusteczki z nivea w promocji - 6 paczek w realu (u was może tez były, tylko one nie stoją na dziecięcym:no: w dziale dziec. były te, o których pisałyście - 4 paczki). chciałam w zasadzie dokupić pieluszki, pościel do wózka (nad którą zały czas się zastanawiam) i woreczki do przechowania pokarmu, ale to juz zamówię na allegro (mimo wszystko taniej wyjdzie niż w sklepach)
anni poczta zaliczona:tak:
no i Blanes witaj ponownie:tak: :-)

Dziewczyny pomocy! Zalozylam konto na fotosik i czekam juz godzine na aktywacje konta i nic... caly czas wyskakuje logowanie nie powiodlo sie :(

Jak dlugo sie czeka? A moze cos zle zrobilam?

reklama
Do góry