reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Cześć Mamuśki :-)
Zaglądam co u Was słychać, i napewno nie dam rady wszystkiego nadrobić. Najważniejsze wiem, że Sorga się prawie posypała, ale już dobrze. A co u reszty, jak się macie?
U mnie narazie cisza, ale chyba przed burzą...... ;-), idę zaraz do lekarza to się okaże jak się ma Maksik.

reklama
Dziewczyny, jeszcze raz dzięki za zamnknięty :-D :tak: .

Blanes witaj z powrotem.

Pytasz, co słychać? Chyba się z nas mały "Majówkoland" robi, hahahaha.
Niedługo będzie tu więcej majówek nićź czerwcówek - tak wszystkie dążymy do wcześniejszego rozpakowania się :szok:

Blanes kogo moje oczy cudne widzą
no bo juz mialam Ci nakopac za nieodzywanie sie
nie dziekuj tylko dawaj znac co i jak
a i powodzenia u gina:tak::tak::tak:

DZiekuje kochane za dostep do dzialu zamknietego!
Teraz musze tylko opanowac pomniejszanie zdjec,bo juz wczesniej probowalam cos wklejac i klapa...ale dam rade...hurrra!!!!!!!!!1

anni jadę teraz dokupić parę rzeczy (kurcze mimo wszystko długa lista wyszła) i może wreszcie zachaczę o skrzynkę na listy:-) myślę, że się uda, duzo też nie wysyłam (muszę zrobić napad na szafkę u mojego brata, wtedy będzie więcej)

reklama
Ooo co ja widzę Blanes wróciła :-) witamy i mamy nadzieję, że już nam nie uciekniesz:-D

W końcu mój net zadziałał :wściekła/y: od 10 próbuję wejśćna forum :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
Rano byłam u lekarza, ale masakra nie było go trzy tygodnie, a ja oczywiśćie o tym zapomniałam i zamiast iść wcześniej, to poszłam jak zwykle i musiałam czekać w kolejce :wściekła/y:
A ze zwolnieniem to miałam przeboje, że bym się prawie poryczała w gabinecie (ach te hormony ;-) ). Weszłam do gabinetu i za waszą radą na pytanie jak się czuję zaczynam opowiadać o skurczach itp ble, ble a leakarz mi na to że to dobrze bo macica się przygotowuje, zbadał mnie i stwierdził, że z szyjką wszystko ok i wogóle jest super
No i mi aż się płakać zachciało, bo co tu teraz zrobić i myślę sobie raz kozie śmierć i prosto z mostu się go pytam czy mogłabym dostać zwolnienie, bo nie daję rady, a on spokojnym głosem od niechcenia mówi: "aaa może pani" w tym momencie to myślałam, że go chyba uduszę, ja tu kombinuję, a on tak bez niczego mi da :wściekła/y: ;-) ale oczywiście kamień z serca :-D teraz będę mogła z wami trochę więcej popisać:-D no i zaczynam wielkie pranie i prasowanie :tak:

Do góry