reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Witam
Ale piekna pogoda ,mam nadzieje ze swieta takie beda
A ja jutro jade na wizyte,ciekawe co powie gin. na mój cukier,moze bede miała zapis KTG ,wieczorkami skurczyki daja popalic,nie mówiac o chodzeniu do klo:-D

reklama
Pytanie z innej beczki czy któraś z Was orientuje się ile czasu trwa podłączenie do neta np. w Neostradzie? Ile czasu muszę czekać tydzień, dwa czy jeszcze dłużej? Będę wdzięczna za odpowiedź .

dobrze nie pamiętam ile czekałam, ale chyba max 7 dni (jak nie mniej, tyle, że najpierw czekałam na telefon i musiałam potem iść po modem, po zainstalowaniu neostrady chyba czekaliśmy 1 dzień na aktywację)

Uff dzięki Kachasek za info. Nie jest tak źle jak myślałam, telefon już mamy więc może pójdzie jeszcze szybciej, w piątek się dowiem, a przez ten czas będę odcięta od świata :-(.

A triumpha nie lubię. ;-)
A ja tak - ale tylko 1 model ;-) Mam z niego wszystkie kolory i już dubluję :-) Tylko modlę się, żeby mi z rynku nie wycofali :szok: ;-)

Kotek bo firma firmie nierówna :baffled: Wiem coś o tym - wchodzę do przymierzalni z 6 stanikami a kupuję i tak wciąż ten sam z Triumpha... Reszta leży jakoś lewo :baffled:
A neostrada faktycznie bywa, że szybko się włącza - jednak w razie czego, nękaj ich koniecznie! Mojego brata przetrzymali prawie 3 tyg. zwodząc jak diabli - w końcu wydębił numer jakiegoś tajemniczego "pana Tadzia" i tenże włączył mu sygnał w ciągu 15min. Śmialiśmy się, że takie kontakty trzeba pielęgnować, ciężko rzecz gdzie jeszcze wpływy ma "pan Tadzio" :-D

No taaa..hehe znajomosci to polowa sukcesu ;-) a moze i 3/4 ;-)

my niestety mamy taka sytuacje, ze podnajmujemy mieszkanko i ne wiemy kiedy sie bedziemy wyprowadzac wiec nie chcemy za bardzo podpisywac jakis umow rocznych ...a iestety tylko taie maja ;-)

pocieszenie, ze mamy internet troszke wolny ale za to "za darmo" ze szkoly obok Resman - sie nazywa taki program gdzie nadaja i mozna sie do niego bezproblemow wlaczyc. nie musimy placic tyle, z czasem wolniutki jest...
ale i tak sie bardzo cieszymy...

reklama
kotek jak masz już swój numer, to zadzwoń do tepsy i zamów neostradę, jak przyjedziesz, to skocz do telepunktu i odbierz modem (tylko dowiedz się na 100%, czy tak można), myślę, że w ten sposób będzie szybciej:tak: ale do końca pewna nie jestem:confused:

Do góry