reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Och dziewczyny żeby to podłączenie było tak ekspresowe jak Wasze odpowiedzi to byłoby super:-D .
Kachasek nie wiemy jeszcze na 100% czy chceny neostradę czy może z kablówki, musimy się zorientować co i jak. Obawiam się że przed świętami już nie zdążymy nic załatwić:-( .Ale jakby co to tydzień chyba wytrzymam bez netu, ale ani dnia dłużej:tak: .

reklama
nie jestem zwolenniczką tepsy (mimo, że mam z nimi unowę) ale można podpisać umowę na rok, 2 lata, albo bezterminowo, ale wtedy są inne ceny
wytrzymać wytrzymasz, tylko odezwij się zaraz jak tylko będziesz miała neta:tak:

Na jeden rok. Najlepiej wstrzelić się w dobrą promocję. Wtedy można się załapać na naprawdę tani i szybki net. Jeśli nie chce się przedłużać potem umowy to trzeba pamiętać o wypowiedzieniu bodajże miesiąc przed bo jak nie to jest automatem prfzedłużana. Ale ja nie wypowiadam bo sobie chwalę. I kablówkę tez mam z UPC.
Najlepiej pogrzebać na ich stronie - tam zawsze jest aktualne info o promocjach. U nas poza tym łazili i zostawiali na klatce ulotki.

a tak zupełnie z innej beczki, wiecie może czym najlepiej usunąć smar albo jakiś wstrętny czarny olej? przy myciu auta zauważyłam, że dywanik w bagażniku i środkowy pas bezpieczeństwa oblane są jakimś olejem:wściekła/y: nie mam pojęcia czym to wywabić:baffled: dywanik mogę czymś przykryć, ale pasa przecież nie obkleję np folią, żeby nie brudził:wściekła/y:

Hej, ja mam od miesiąca net z GTSu, było z tym trochę problemu, bo nasz monopolista tpsa na maxa utrudniał to podłączenie (GTS używa łącza tpsy), ale juz jest.
Do tpsy nie wróciłabym za nic ! mam dość ich monopolu...

Zachciało mi się prać prezentowy wózek. Wrzuciłam wszystko do wanny, no i zaczęło się wielkie szorowanie wszystkich elementów, później dokładne płukanie i na koniec wieszanie na linkach na słoneczku. No i jeszcze w połowie prania skończyła mi się ciepła woda i musiałam w piecu napalić :wściekła/y:
No i mam za swoje :wściekła/y: jestem tak padnięta, że musiałam się położyć i ledwo żyję :zawstydzona/y:
A w salonie pobojowisko (miałam dzisiaj zrobić generalne porządki) wszystko rozgrzebane, a po południu czeka mnie jeszcze praca w domu. Przyjdzie dziewczyna i jak zobaczy ten mój bałagan to chyba zemdleje.
A ja nie wiem jak wykrzesać z siebie choć odrobinę energii :-(

reklama
Do góry