reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia!!!!!!!!! banitko... na jakim znów zdechłym??? zdechła to ja jestem:baffled: wszystko mnie boli, ałaaaaaaa... a tylko połaziłam trochę po Wrocławiu, bo miałam sprawę do załatwienia:eek:

reklama
chwale sie uwaga
zrobilismy dzis porządne zakupy
łozeczko,materacyk,jedną zmiane poscieli
wszystko poskladalismy z L. do kupy
wygląda cudnie
jutro kupie baterie
to wkleje foty
buziolki:-D:-D:-D:-D

a ja właśnie w trakcie sprzątania :) chwilka przerwy bo już wymienkam :baffled:. Troszkę poczytam zaległe wątki :-D

Hej, ja dziś zwiedzałam klinikę w której zamierzam rodzić - wyglądało wszystko super...i boję się już jakby mniej :)
Sprzątanie dziś odpuszczam sobie - mam dość !

A ja cały czas sprzątam i co chwilę muszę sobie robić przerwę, strasznie mnie to wkurza :wściekła/y:
A mąż zabrał się dzisiaj ostro za taras :tak: więc może za miesiąc coś z tego będzie ;-)
Niedawno dzwoniła mamusia żebym przyjechała po coś dla dzidzi, no i okazało się, że kupiła spacerówkę, obawiałam się co zastanę, ale nie jest tak źle, nie jest nowa ale w badzo dobrym stanie, więc nie mogę narzekać, trochę mi tylko przykro, bo napaliłam się na X-landera, a mam haucka :zawstydzona/y: ale coż darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda, a jak się nie sprawdzi, to wtedy najwyżej kupimy nowy wóz ;-)
Jak trochę odszykuję to wkleję zdjęcie

jolka111 - nic się nie martw - też mam wózek nie taki jaki bym chciała :no:
Ale dostałam go w spadku po siostrzenicy - i póki co poczekam i zobaczę jak będzie mi się "prowadził" :-)

Witam :-)

Pracowity dzień za mną... Zwiedziliśmy kilka składów drewna i prawie wiemy gdzie kupimy nasze podłogi ;-) Trochę dość już mam tematu ;-)

Z "prezentami" które nam "na siłę" robi rodzinka to tak bywa... Pół biedy jak pożyczają, gorzej jak to specjalnie kupiona rzecz (i jeszcze droga) a za cholerę takiej nie chciałyśmy :baffled: No ale tak to już jest - nic się nie da poradzić, niektórzy są niereformowalni ;-)

reklama
Dorotka gratuluję zakupów dla Maleństwa.
Jolka znam ten ból bo ja prawie całą wyprawkę dostałam i niestety nie miałam pola do popisu. Ale z drugiej strony jest mi to na rękę, bo jestem strasznie niezdecydowana:tak:.
Każdy miał dziś pracowity dzień, ja również. Posprzątane miałam już wczoraj dziś tylko pranie. Po południu bylismy z mężem na zakupach i kupiłam sobie stanik rozmiar E:baffled: . Wolałabym większy, żeby mieć ewentualny zapas jakby jeszcze urosły, ale nie było niestety:no: .

Do góry