reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ania,Jola ale wy twardzielki jesteście. Podziwiam was z tą chęcią do pracy. Ja już jakiś czas się nie "przemęczam" i chodzę sobie do pracy tak troszkę w kratkę (na szczęście prowadzę własne "conieco"), ale jutro jadę na wizytę i poproszę już gina o L4. Tym bardziej, że sam miesiąc temu pytał mnie, czy jeszcze nie chcę :tak: :tak: :tak: . Fajny gość :)
Ale piękna pogoda, ech, aż chce się żyć ;-) . Zaraz idę spacerować.

reklama
Dorotko gratuluję 7 okienka no i widzę na suwaczku że okrągłe 200 dni od "tak" minęło - jednym słowem świętujesz dzisiaj !

A ja się przeziębiłam :sick:

Gratuluję siódmego okienka!!!

Asylan a dziękuję :-) U mie zęby to drażliwy temat, 2 lata temu miałam remont generalny - w tym kanałowe w chyba 5 czy 6 (trwało to ponad pół roku) i od tamtej pory unikałam dentysty jak ognia (mądre, nie? ;-)). Dlatego tak strasznie się cieszę, że nic nowego nie wykwitło...

Szopka a gdzieś Ty się przeziębiła bidulko? Chociaż, pogoda zdradliwa - niby słonko, niby ciepło a w cieniu i na wietrze aż mnie kości wczoraj bolały...

Ale teraz spod kołderki pięknie świat wygląda :-)

Jako że dzisiaj miałam wolne - plaża zaliczona. :-)
A ostatnie USG pokazało, że moje dziewczyny nadal nie są ułożone główkami na dół... :sick: Trochę się boję cc.

Witaminko jeszcze mogą się przekręcić - nie martw się :-)
Ale wiesz, myślałam że teraz przy bliźniakach cc jest "z automatu". Siostra koleżanki ma bliźniaczki i chyba nawet mowy nie było o naturalnym...

A znowu moja koleżanka rodziła bliźniaków naturalnie... No nie wiem, muszę pogadać z lekarzem, jak będę na usg.

reklama
Dorotko - wielkie gratki:tak:

Truskawki... mniam... zjadłabym chętnie. Ostatnio kupiłam sobie dwie paczuszki i musiałam wyrzucić bo smakowały jakimś wstrętnym chemicznym specyfikiem :wściekła/y:

Moje dziecię też nie ma zamiru robić za nietoperza - jak na razie siedzi sobie pupą w dół. Zobaczymy co się okaże na usg w 30 tc. :confused:

Plaży Wam strasznie zazdroszczę. Wybieram się na weekend majowy. Mam nadzieję że to ponad tysiąc km mi nie zaszkodzi :baffled:

Do góry