reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Witam Was !!!
dopiero teraz trafiłam na to forum i żałuję, że tak późno !!
Przyłączam się do grona (jeśłi pozwolicie) przyszłych CZERWCOWYCH mamuś :)
Mam termin na 10.06 :)

Cześć Mamuśki, ale jesteście produktywne, wow nie mam jak Was nadrabiać. Co do Sorgi to wiem, że jej padł internet w domu, więc się nie niepokoicie.

Jolka mój Małż już dwa tygodnie z rzędu siedzi w Poznaniu, to może ja do Poznania a ty do Krakowa i tak się zbilansujemy :-D:-D:-D. A tak serio to jakbyś była to daj znać wcześniej to może się spotkamy, co?

Dorotka, Kachasek
gratuluje zakupów, ja dziś wreszcie siadłam i spisałam co mi jest do szpitala potrzebne i już zakupiłam na allegro 2xkoszulkę do karmienia i szlafrok (nigdy nie korzystałam z tego przybytku, no ale jak mus to mus).

Esia dumna jestem, że taką odwagą się wykazałaś, jak widać nie taka Dorotka straszna jak ją malują ;-)

Luka witaj i pisz jak znosisz ciążę?

A tak jeszcze wspomnę, że dziś miałam błyskawiczne usg (tak tylko gin chciała zerknąć) i Maks jest ułożony prawidłowo. Kopie ten mój robaczek niemiłosiernie, i do dziś myślałam, że to cudowne uczucie i nic nie zmieni mojego zdania. Teraz właśnie oberwałam tak, że nie mogłam się powstrzymać od brzydkich wyrazów:-D.

dwa wątki nadrobiłam, GADUŁY WSTRĘTNE:-p ;-) :-D
bryka malucha stoi już w pokoju:tak:
Blanes chyba pójdę w twoje ślady i spiszę, co mi jest potrzebne, bo inaczej nie kupię nic do czerwca:baffled:
efilo ode mnie pozdrów smoka;-)

Witam serdecznie z rana czerwcoweczki:-) .
Ja chyba bede musiala niebawem zerknac na inne watki - np. poprzypominac sobie co do torby do szpitala i sprawdzic co jeszcze dokupic do pokoju malenstwa :-)
Milego dnia zycze.

Dzieńdoberek :-)
I to by było na tyle jeśli chodzi o mój optymizm na dziś... ;-) Zasnęłam koło 2 a obudziłam się równo o 5. I koniec spania. I jeszcze nie zdjęłam soczewek na noc (pierwszy raz w życiu :eek: ) i teraz czekam aż mi oczka wypłyną :baffled:
To ponarzekałam...
Wczoraj zaliczyliśmy 4-godzinne spotkanie z wykonawcą... Podjęliśmy jakieś 1000 decyzji i chyba nie jestem zadowolona z przynajmniej jednej z nich - dość poważanej. Jak myślicie, przy wysokości ok. 255cm niezbyt szerokiego ani długiego przedpokoju zrobienie podwieszanego sufitu "zawali" go nam na głowę :confused: Cholera, nic już nie wiem...

reklama
Lepiej późno niź wcale - TO FAKT :)
I dobrze, bo jak czytam, że już prawie wszystko zakupiłyście dla maleństw - to działa na mnie mobilizująco ! Do tej pory kończyło się na zastanawianiu co jest, co będzie Nam potrzebne - ale widzę, że juz najwyższa pora na realizację !! :)
Pora wydrukować moje listy :)

Do góry