reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Hmm, to nie tak znowu blisko, ale superdaleko też nie. ;-)
A teraz gdzie jesteś?
PS. zaczęłyśmy stronę nr 200 :laugh2:

reklama
Teraz niedaleko Frankfurtu ostatni tydzień :-(, i na jakieś pól roku jadę do Polski.
No proszę ile tu juz napisalyśmy, a gdzie się podziala reszta bandy od wczoraj jakoś tu cichtko:confused: :happy: .

Oj Witaminka oby Cię za to nie zlinczowaly hihi :-D, ja w sumie też trochę się lenię, a co dopóki mogę to korzystam no nie hihi. A Ty powinnas podwójnie leniuchować ;-).

Dwa dni mnie nie było i tyyyle do nadrabiania;-)
Ja dzisiaj po wizycie u lekarza. Szyjka długa, zwarta i niegotowa :-D
Dzidzia grzecznie się odwróciła, już nie jest ułożona pośladkowo, a głowką w dół :tak:
Co by jednak za dobrze nie było, to pytałam go o te moje skurcze i doszedł do wniosku, że prowadzę zbyt intensywny tryb życia i powinnam zwolnić :zawstydzona/y: nawet mówił coś o zwolnieniu:zawstydzona/y: ale ja panicznie boję się siedzenia w domku. Narazie postanowiłam, że zwalniam z obowiązkami domowymi, bo do pracki tylko do piątku, a poźniej mam wolne do po świętach.
Tylko proszę sie krzyczcie na mnie :zawstydzona/y:

Zazdroszcze Wam tej plazy:cool2:

Ja do pracki tez pedze szczesliwa - w domku moj maly szkrab jest dla mnie duzo bardziej wyczerpujacy :eek: :-p , ale jescze z miesiac i w maju chyba troszke wyluzuje - tak mysle:confused:

Wreszcie wybrałam się do dentysty - żołądek mi wysiadał ze strachu od rana. I wyobraźcie sobie - NIC!!! :-D Nawet kamienia nie mam :-D Jejku, jak mi ulżyło... Od razu świat piękniejszy :-D

Jola super, że wszystko w porządku! Masz rację - pracuj póki sprawia Ci to przyjemność i nie męczy ponad miarę. Jeszcze się w domku "nasiedzisz" (choć z siedzeniem maaało to będzie miało wspólnego ;-) )

Dobrej nocki wszystkim życzę! :-)

anni odchody to po prostu krew (ok tygodnia po porodzie) a potem takie zolte brazowawe hmm nie pamietam jak dlugo ale z 2-3 tygodnie. szybciej wszystko wylazi jak sie karmi piersia bo szybciej sie macica obkurcza.
tez nieraz mysle jak by to fajnie bylo do pracy chodzic ale jednak na razie nie. tutaj jest problem z opieka nad dzieckiem niestety.
Esia wrecz zazdroszcze pieknych zabkow! u mnie dziasla krwawia i sie modle zeby zaden zab nie wypadl. ostatnio bylo okay ale teraz nie wiem.... pozdro!!!!!

reklama
Dorotko kochana, gratulacje, wszystkiego najlepszego!!!!!!!!! :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Jolu, gratuluję ułożenia się dzieciątka!!!! :laugh2::laugh2::laugh2: Odpoczywaj, odpoczywaj. :tak:

Same dobre wiadomości od rana, aż miło. :laugh2:

Do góry