reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hihi, babeczki moje dostalam ta prace, dzwonila babka co wczoraj mialam interview i pytala sie czy chce no i raz kozie smierc ide :-) zaczynam we wtorek, w poniedzialek musze jakies papiery podpisac itd. wow, mezus juz do mnie leci, ale go zaskocze :-) teraz sie zastanawiam czy dobrze zrobilam. Ale mi sie wydaje ze to bedzie fajne doswiadczenie. Przynajmniej na staz, jak sie okaze ze to nie dla mnie to nie zostane u nich i juz. W najgorszym razie rok ale co ja gadam teraz musi byc fajnie, skoro sie juz zgodzilam. I jedno jest tam fajne ze jest duzo ludzi wiec jak ktos mi nie przypasi czy jak to zawsze moge z nim nie gadac, hehe. No i wiele narodowosci tam jest ze tak powiem a ja lubie w takim srodowisku. to sie podjaralam. Tylko teraz patrze na ALunie i mi lzy sie kreca w oczach-calymi dniami bedzie w przedszkolu a ja w robocie. o rany i jak tu babie dogodzic.

reklama
Musiałam 3 stronice wstecz żeby sie do wiedzieć co tam u naszej anni
HAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!
Dziewczyny, siedzę tu i pisze do was, czytam sobie a moja kochana Tami zrobiła KUPE!!! sama bez czopka, bez pomocy lewatywy czy czego! S A M A teraz właśnie po raz pierwszy od 8 tygodni :) iiiihhhhaaaaaaa :d

Gratuluje anni- idę przewinąć Księżnę :p :*

Ostatnia edycja:
Gratki Sorga!!!!! Ucałuj Dzielną Dziewczynkę! Oj pamiętam jakie to szczęście, pamiętam.

buziaki i miłego dzionka!

Izka, suuuperaśnie.:-D:tak: Cieszę się bardzo, zobaczysz jak będzie fajnie.:tak:
Sorga, całusy dla małego zasrańca.:-D Też pamiętam te stresy...
A powiedzcie mi Mamuśki nocnikowych dziewczyn - czy Wasze Panny też tak sikają z rozbrygiem???:eek: Magda nie lubi nocnika, sika do kibelka i ma taką miękką nakładkę, ale do tej pory jeszcze się nie zdarzyło aby zsikała się normalnie do środka. Pierwsze siknięcie idzie normalnie jak fontanna i zasikana jest podłoga, majtki i rajstopy, deska i podkładka.:-D Dopiero ciąg dalszy idzie już normalnie do kibelka. Normalnie jak chłopak.:eek: Nie wiem czy to normalne, czy też moja Magda to taki ewenement jest.

Sorga gratki dla Tami

Dzagud u nas nie ma problemu z sikaniem,czy nanocnik czy na kibel fontanny nie robi,za to oduczyc jej nie moge od pieluchy na noc,w dzien bez problemu

Izka - GRATULACJE!

Sorga - dla ksieznej i jej kupy takze ;-)

Dzagud - u nas bez rozbryzgu.

U nas srednio ciekawie. Ostatnie wydarzenia odbily sie niestety na chorobie Kota. Mam nadzieje, ze uda nam sie zdusic w zalazku. Dzis juz jest lepiej.

Ndchodzi u nas przełomowy tydzień. 19 wyniki z przedszkola pierwszego wyboru, 20 z drugiego i 21 z trzeciego, 22 mój szef ma rozprawę i przyjeżdża gość u którego aktualnie dorabiam i mam nadzieje że mi zapłaci za ostatnie 2 miesiące a 23 szczepienie i ważenie Tami.
U nas żadnych kryteriów w przedszkolach jakoś nie ma upublicznionych, z wyj. warunku zatrudnienia i pierwszeństwa samotnych rodziców i rodziców bliźniąt. Nie pamiętam czy wam pisałam ale w przedszkolu mojego 1- wyboru jest sekcja szermierki, i to taka prężną że na zawody jeżdżą i w ogóle. Uważam że to piękny sport i bardzo bym chciała żeby Eryczkowi się udało :D
Mam doskonały humor i dzieki kupie Tami a i dzięki temu że Kot zabrał Tami na spacer (Eryczek u dziadków) i po raz pierwszy od X czasu byłam po prostu sama- posprzatałam i zrobiłam co nieco koło siebie przy akompaniamencie Pink- dobrze mi :) Tami teraz się bawi na macie i próbuje małpie zabrać banana^^ a Kot poszedł do roboty. Pogoda piękna:)

Fantazja a co tam u was się dzieje? Podjęłaś jakieś kroki?
Dzaugud Eryk nigdy ani do nocnika ani podkładki się nie przekonał, odwala akrobacje na desce i jest z tym szczęśliwy. a jak ja na dworze wysadzałaś to rozbryzg tez był? Ja bym podpytała pediatry przy najbliższej wizycie.
dorotko ciesze się że samopoczucie lepsiejsze i że możesz pracować- wiem jakie to ważne:) całuje mocno brzusio Twoje kochane:)
Esia fantazja, Dzagud gratuluję sukcesów nocnikowych!
toska czekamy i czekamy, nie zaciskaj tak tych nóg kobieto :D

reklama
Sorga, napisalam na smutach na zamknietym. A w szczegoly nie chcialo mi sie zaglebiac...to tylko szczegoly ;-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry