reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Jestem wrocilam;-)
Pierwsze slowa B kocham Cie mocno,czemu dzis tak smierdzisz olejem:-DUwielbiam go za to hehe:-D
Toska-jak tak bedziesz planowac kiedy tak kiedy nie to do czerwca doc:-Diagniesz.Niemniej jednak ciesze sie ze dobrze sie czujesz i masz super nastroj.
Anielap-a sie pochwale a jakze a przytylam a kto mi zabroni:-pPrawie 5 kilo przytylam juuuuuuupi...Jeszcze piec i bede w siodmym niebie.
Ale powiem Wam ze jest lepszy powod mojej pociechy z roboty.Ja zawsze lubialam gotowac ale moge sie pochwalic ze tam mnie nauczyli super gotowac :tak:Ach te sosiki na winkach i takie tam rozne.Jakby ktoras a Was potrzebowala rady albo fajnego przepisu sluze uprzejmie:tak::-)
No troszku ide poczytac,szuru buru i spac.
2 dni wolnego juuuuuuuuuupiiiiiiii;-)

Ostatnia edycja:
reklama
oj to ja chętnie troszkę pokorzystam z Twojej wiedzy :-) gotować uwielbiam (głównie jak nie muszę ;-) )
Dobranoc!

Dzień dobry :-)

Stasiek biega w okół mnie ze skarbonką i woła: "Ręce w górę, majtki w dół, pieniążki na stół":dry::baffled::-D Nie wiem czy to najlepszy sposób na zarabianie pieniądzy;-)

Lecę do księgowej,

miłego dnia wszystkim

Ps. Elmaluszku nie pytaj, tylko wrzucaj w wolnej chwili przepisy:tak: Ja jestem chętna na te sosy z winem, bo to moja słaba strona.

hejka dziewczyny

Anielap super ze taki milusi dzien spedziliscie,my wczoraj bylismy u tesciow za radomiem i tez caly dzien praktycznie na dworzu

Elmaluszku to super ze przytylas chudzinko,a za przepisami to tez jestem za

Toska milego dnia ciezaroweczko na wylocie

a i julka zakwalifikowala sie do przedszkola

dorotko gratulacje! u nas się okazało że wyniki 28.04. więc jeszcze poczekam w nerwach cała :p
elmaluszku ja ci parę kilo chętnie odstąpię, tak się objadam słodyczami że chyba nigdy nie wrócę do formy :p
anielap wspaniały dzionek! oby więcej takich ja twierdze że jak słońce świeci to się żyć chce a gęba sama się śmieje!
toska rozpakujże się babo! wiesz co ja miałam również obawy co do uczuć w stosunku do drugiego dziecka i muszę przyznać że początki były trudne i ciężkie, ale w tej chwili zakochana jestem w Tami bez pamięci, odkąd zaczęła się uśmiechać, szczerze mówiąc dopiero przy niej wiem co to radość z macierzyństwa, przy Eryku za dużo miałam obaw, stresu, czy dobrze robię, czy ta krostka coś znaczy 9 przenośnia) czy wszystko jest "książkowo"... przy Tami na prawdę macierzyństwo jest mi wielka radością nie mam tylu nerwów co przy Eryczku :D

Podanie do przedszkola poszło... Ufff..... teraz wyniki, dopiero 7czerwca:sorry2:

Dzagud nie gratulowałam sukcesów Weroniki:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: dumna pewnie jesteś jak nie wiem co... Gratulacje!!!!!

Elmaluszku cieszę się z tych Twoich kilogramów:tak: To bardzo dobrze.... Tak trzymaj:-D

Toska a skąd Stasiek ma takie teksty:-D:-D:-D No padam ze śmiechu jak sobie to wyobrażę...:-D Kiedy rodzisz?;-)

Dorotko jak Ci dobrze że już masz wyniki rekrutacji z przedszkola. Super że Julka się dostała:tak: Jak samopoczucie?

a i julka zakwalifikowala sie do przedszkola

gratuluję!

toska rozpakujże się babo!

:-D:-D:-D
dobrze, idę pogadać z Juniorem, żeby się zaczął szykowąc do wyjścia:-)
może dzięki temu ciotki z BB wrócą na forum.

wiesz co ja miałam również obawy co do uczuć w stosunku do drugiego dziecka i muszę przyznać że początki były trudne i ciężkie, ale w tej chwili zakochana jestem w Tami bez pamięci, odkąd zaczęła się uśmiechać, szczerze mówiąc dopiero przy niej wiem co to radość z macierzyństwa, przy Eryku za dużo miałam obaw, stresu, czy dobrze robię, czy ta krostka coś znaczy 9 przenośnia) czy wszystko jest "książkowo"... przy Tami na prawdę macierzyństwo jest mi wielka radością nie mam tylu nerwów co przy Eryczku :D

dzięki :-)

Podanie do przedszkola poszło... Ufff..... teraz wyniki, dopiero 7czerwca:sorry2:

trzymam kciuki:tak:

Toska a skąd Stasiek ma takie teksty:-D:-D:-D

Kumpel - Dziadek:dry:
Zna też kilka tekstów z "Misia" i "Rejsu":-D

Kiedy rodzisz?;-)

może dziś, może jutro ..................:rofl2:

Elmaluszek-wrzucaj przepisy ile masz, ja bede drukowac i przedstawiac mezowi (on lubi pichcic co mnie cieszy i ciagle szuka nowych fajnych przepisow). Gratki 5 kg, trzymam kciuki za nastepne.
Sorga-ale ladnie napisalas o tym drugim dzieciatku :-)
Toska-ja tez juz sie nie moge doczekac tego Twojego junorka :-) Rozpakujze sie :-) A teksty Stasia mnie powalaja, ale masz wesolo :-)
Dorotka-gratulacje dla Julci :-)
A ja dzis pojechalam na badania, czy nie jestem narkolem :-) hehe, tutaj to normalne ale sie troche zdziwilam bo nie wiem dlaczego ale ubzduralam sobie ze to bedzie test krwi. Przychodze do kliniki wszystko pieknie i tak sobie powiedzialam do babki dla pewnosci czy to bedzie krew, a ona : "nie, mocz". No i tu sie pojawil problem bo nie zdazylam rano nawet kawy dopic, wybieglam zeby tylko sie nie spoznic a tu kaza sikac...babka chyba sie zorientowala ze cos nie tak i zaproponowala mi wode, wydudlilam ile sie dalo i jakos poszlo, hehe. Teraz czekam do jutra na wyniki i jak sie okaze ze jestem czysta ;-) to moge zaczac w srode. Przedszkole juz ustawione. Teraz sie stresuje czy sobie poradze, trzymajcie kciuki.

Dla wszystkich babek buziaki,

Dorotka, gratulacje dla nowego przedszkolaka.:tak:U nas wstępne wyniki kwalifikacyjne w ten piątek, a lista dzieci przyjętych w następny, czyli 30tego. Też już nie mogę się doczekać, bo chciałabym już wiedzieć.:baffled:
Toska, Staśkowi w tekstach to nikt kroku nie dotrzyma.:-D Fajnego ma Dziadka.:tak:Magda też coś czasem chlapnie, ale gdzie Jej do Mistrzunia.:-D A z porodem to widzę że jednak czekasz babo na byczka...:-D
Sorga, no widzisz.:tak:Super to napisałaś, a pamiętam jak się okazało że to będzie "szczelinka" jaka byłaś załamana. Mówiłam Ci że to przyjdzie i jeszcze nie będziesz sobie wyobrażała że mogłoby być inaczej. Gratuluję zakochana Mamuniu.;-)
Elmaluszku gratuluję dodatkowych kilosów, w dalszym ciągu chętnie odstąpię trochę swoich.;-)A przepisy dawaj koniecznie, ja też uwielbiam nowości.:tak:
Izka, no chyba nie masz wątpliwości że test wyjdzie ok???:-D Zobaczysz, dasz radę z robotą.:tak:
Anielap, za Ciebie Kochana trzymam mocno kciuki, żeby Zu do przedszkola przyjęli.:tak:Kurka, jakoś Ci tak pod górkę, niech choć to się uda.:tak:
A co do Weroniki, to nie ma co gratulować - jakby się załapała to chyba by wczoraj dzwonili. Więc nic z tego.:no:

reklama
toska masz racje- czekaj na byczka, byki wspaniałe są! Mój Kot to Byk... a jak celowaliśmy żeby Eryk byczkiem był! no ale u nas klapa, trzymam wiec kciuki za byka:)
ja chora:( posadziłam tami przed tv i się inhaluje... wyrodna matka :p

Do góry