reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

toska no rzeczywiście, dziś moje komentarze pogodowe były nieco bardziej przychylne, niż w ostatnim czasie ;-)
Stasiek mnie POWALA!!! Naprawdę, zapisuj, wygarniesz mu za 20 lat :-D:-D:-D
Sorga bardzo się cieszę!!! Nie miałam wątpliwości, że ta silna Babeczka ze wszystkim sobie poradzi! Buziaki dla Tami! :-)
Dzagud kurka, ja wszystko pakuję dla brata... :sorry2:

Spać...!!! Ależ nieprzytomna jestem...

reklama
a ja kuję angielski, jutro mam mały egzamin....

kurczę, kiedy ja się w końcu wyśpię? :-D

dzień dobry!!!!

wiosennie witam Was:-)

Udanego weekendu!

Ja już po egz. powinno być ok.

Buziaki!

U nas piekna wiosna w pelni, dzis zamowilismy kore i o 7:30 zapukali do drzwi z dostawa...wykopalam malza zeby prestawil samochod i beda dzis prace ogrodkowe :-) slonce swieci, kwiaty kwitna, wczoraj kupilam jeszcze kilka roslinek to dzis posadze, obsypiemy kora i bedzie pieknie :-)
A teraz historyjka z zycia ALusi. Dwa dni temu mialam gosci wieczorem, przyjechali znajomi pogadac przy winku ale nie udalo mi sie uspic niuni wiec co chwila do nas schodzila, stroila miny, zabawiala. W koncu se zdenerwowalam ze nigdy nie zasnie, kazal isc na gore, polozyc sie i juz nie schodzic. Chwila ciszy, juz myslalam ze dziecko spi a tu nagle wolanie: "mama lobilam siusiu do nocnita" no to ja sie zrywam na gore a ona ddaje: "jus wilalam do kibelka". No super faktycznie wszystko wylala nic na podloge nie polecialo, pochwalilam dzicine i mowie: "no ale teraz juz idz spac". Chwila ciszy, juz myslalam ze bedzie okey a tu wolanie: "mama lobilam tupte do nocnita" ja biegiem na gore i slysze "sama sie wycielam":baffled::szok: "wsistko sama, sama sama wazna mi dama" ... na gorze znalazlam sie z predkoscia swiatla, moje dziecko z rociapanym kupskiem az po plecy...skonczylo sie kapiela, ale goscie mieli niezla beczke i rozrywke :-D

Siemka:-)

Nie nadrobie...przynajmniej na razie.
Dostalam prace o ktorej kiedys wspominalam Wam:-DHurra:-D
Pracuje 9 godzn dziennie w tym prawie godzine dojazd(w dwie str) alenie narzekam.Jest tesciowa u mnie i zajmuje sie swietnie Amelka:tak:mnie dziala na nerwy bo to szczebiot i marud okropiczny:baffled:a glos ma taki ze nietoperze sie zlatuja:baffled:Esia zna wiec wie o czym pisze:cool2:
Z nowosci jeszcze to przeprowadzamy sie na wiekszy dom w slicznej dzielnicy:-)juz za tydzien,no i jak sie chwale to na calego :cool2:...kupilam sobie swoje wlasne,osobiste,pierwsze w zyciu(tylko dla mnie)autko:-):-):-)
Jak widzicie mlyn u mnie straszny.Znikam na jakis miesiac bo teraz przeprowadzka a na nowym netu nie bedzie przez jakis czas:dry:Nie martwiajcie o mnie,wroce szybciorem:tak:

Caluje Was mooocniscie,Kochane moje:* Pa!

Siemka:-)

Nie nadrobie...przynajmniej na razie.
Dostalam prace o ktorej kiedys wspominalam Wam:-DHurra:-D
Pracuje 9 godzn dziennie w tym prawie godzine dojazd(w dwie str) alenie narzekam.Jest tesciowa u mnie i zajmuje sie swietnie Amelka:tak:mnie dziala na nerwy bo to szczebiot i marud okropiczny:baffled:a glos ma taki ze nietoperze sie zlatuja:baffled:Esia zna wiec wie o czym pisze:cool2:
Z nowosci jeszcze to przeprowadzamy sie na wiekszy dom w slicznej dzielnicy:-)juz za tydzien,no i jak sie chwale to na calego :cool2:...kupilam sobie swoje wlasne,osobiste,pierwsze w zyciu(tylko dla mnie)autko:-):-):-)
Jak widzicie mlyn u mnie straszny.Znikam na jakis miesiac bo teraz przeprowadzka a na nowym netu nie bedzie przez jakis czas:dry:Nie martwiajcie o mnie,wroce szybciorem:tak:

Caluje Was mooocniscie,Kochane moje:* Pa!

gratki i autka i pracy i przeprowadzki
i wracaj do nas szybko

dzieb dobry

Dzien Dobry Dorotko :-):tak: i w ogole dziewczynki.

U nas pochmurno dzis i tylko 7 stopni:-( A mialam taaakie plany orodkowe:tak: Apropos

Izka- zdjecia ogrodka prosze:-D:tak: - bo ja w tym roku zaczelam sie interesowac - i kocham to! Super terapia!

Wiecie co posadzilam pomidorki i slicznusie - mam z 10 krzaczkow z nasionek i sie ciesze straszliwie.

Olla - kochana przypomnij kochana jaka praca:-) I ciesze sie razem z Toba!!! SUPER!!!

A moja Su dzis jakas taka smutna - cos ja czyscilo wczoraj - mysle, ze jakis wirus... Nio i taka bidula dzis siedzi. Chyba cos dzis bedziemy piekly - bo ona to uwielbia - mam nadzieje, ze jej sie humor poprawi:sorry2:

A pytanko - czy Wasze dzieci bawia sie klockami LEGO?

Mysle czy by Su nie kupic, ale czy to nei za wczesnie?

reklama
dzień dobry, przeholowałam ze spaniem:wściekła/y: łeb mi pęka jakbym piła nie wiem ile:wściekła/y: i patrzę na królika i zastanawiam się, czy nie mogłam go uszyć dzisiaj, a wczoraj jak cywilizowany człowiek iść spać?:dry: do szkoły nie poszłam i już nie pójdę:dry:
za to pojadę na obiad do teściowej, bo Misia trzeba odebrać;-)
później więcej naklepię, jak mi łeb się odciąży;-)

Do góry