reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ale mnie ząb napitala... :dry: Byle do 17.30 i biegnę do lekarza.

toska cieszę się, że przeszło :tak: A Stasiek kochany :-D Uwielbiam takie historie :-D:-D:-D
Dzagud choróbska współczuję (ostatnio czytałam o nawrocie "dziecięcych" chorób, zwłaszcza atakujących dorosłych - o krztuścu też pisali :baffled:) ale bardzo dobrze, że dostałaś to zwolnienie :tak: Głowa upominała się już o odpoczynek :tak: Tylko nie szalej z tym sprzątaniem, żebyś do pracy nie wróciła zmęczona ;-)
anni nie skomentuję... :p

Dziś o 6.50 Piotrusia obudziła qpa i to taka, że razem z połową łóżeczka poszedł pod prysznic :dry: Biedny, od kilku dni ma słaby apetyt, postękiwał że pobolewa brzuszek, a teraz to. Mam nadzieję, że już go nie będzie męczyło...
Teraz obydwa śpią, no bo przecież wcześnie wstali ;-) A ja odliczam czas do 17.30 :dry:

reklama
Dzięki dorotka :tak:
Dzagud żyję, uff... Na szczęście lekarka ok i po wywiadzie wzięła od razu mocne znieczulenie "chirurgiczne" jak powiedziała ;-) Ząb próbujemy ratować - cóż, nie jestem wielką optymistką w tym zakresie, ale wolę wszystko od kanałowego ;-)
Póki co, jadę na p-bólowych i jest gites :-D

Dzień dobry

Własnie wróciliśmy ze Stasiem ze szczepinia (żółtaczka, druga dawka)
Przez całą drogę z przychodni do samochodu wrzeszczał na ulicy: DLACZEGO MI TO ZROBILIŚCIE, TO TAAAAAAAAAAK OKROPNIE BOLI trzymając się za ręka, w którą szczepionki nie dostał:-D. Oczywiście wszyscy na ulicy patrzyli na nas podejrzanie.

Dobrze, że to juz koniec ze szczepionkami na jakiś czas.... ufff

nie wiem kto się bardziej zestresował: ja czy Stasiek :baffled:

chłopaków wysłałam na fajną wycieczkę, czyt. hula kula:-D a ja ide się zrelaksować przy kawie

buziaki, miłego dnia :-)

ps. został mi jeszcze tylko jeden tydzień leżenia :-) a później będę imprezować do porodu ;-)

Ostatnia edycja:
dorotko dzięki :tak: Powiedziała, że ze względu na bardzo silny zacisk szczęk (ma to związek z moim zgryzem) mam poukruszane plomby (także w tym zębie), coś mogło więc naciskać na okolice nerwu i stąd ból. Jej zdaniem plomba pięknie zrobiona, trzyma się mocno (nie udało jej się do końca wyjąc), więc szansa na uratowanie zęba jest :tak: Tak po laicku napisałam ;-)
toska Stasiek jest GENIALNY :-D:-D:-D Jak Kajtek pójdzie w ślady brata, to się z radości nie pozbieracie :-D Jeszcze tylko podobna dziewuszka do kompletu :cool2:

Zrobiłam ogromne porządki w ubraniach dzieci :szok: 2/3 dnia mi to zajęło, kilka wielkich pudeł spakowałam, kolejne prania się suszą, wreszcie w szafkach jest miejsce :-)
A teraz jestem tak zmulona, że piszę to już chyba z 10 minut... :sorry2:

Zajrzałam tu i tam... nadrobiłam, coś popisałam, ale tu już sił zabrakło....:zawstydzona/y:

Dzagud ja też miałam coś tam z krztuśca.... A teraz mam anginę.... paskudztwo.... pierwszy raz w życiu mnie trafiło... I tak sobie chorujemy już od prawie miesiąca. Zu po zapaleniu oskrzeli już dobrze, ja z anginą i D też coś właśnie złapało....

A tu wiosna idzie.... Jutro u nas 14stopni:-)

reklama
Do góry