reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ja odpowiem, ja ;-):-)
Moje chłopaki (pierwsze dwa;-)) miały takie problemy i pediatra mi tłumaczyła, że coś tam do ukończenia 3miesiąca życia może nie byc do końca rozwinięte i po postu trzeba czekac i dawac czopki :tak: i rzeczywiście jak skończyli 3 miesiące, to problem znikał :tak::-)

reklama
Sorga nie sądziłam, że z Tami to aż tak... Współczuję. Nic sensownego nie doradzę :sorry2: Ale trzymam kciuki, żeby szybko przeszło :tak:

ja tez się wstrzymuje- ona ma czopek po 7 dniach niekupciania! a lekarka powiedziała żeby dawać po 4 dniach. Ja widzę że ona ma dobry humor nie męczy się to przeciągam do tych 7 dni - i to już czwarty raz! masakra, no robię wszystko żeby te jelita się nie rozleniwiały :( nie robię lewatyw ani żadnego termometra, ale już nie wiem co robić :( Niby nie martwię się aż tak bardzo bo widzę że nic jej nie jest ale moja matka wiecznie mi z termometrem w tyłku mieszała i teraz mam problemy- chcę żeby ona jak normalny człowiek załatwiała się raz dziennie, a nie jak ja - dwa razy w tygodniu ;/

jola muzo moja tak mi spiewaj plisssssss, obys miała racje, ale musze jakąs samodzielna kupę zobaczyć bo zdechnę, dziś 7-dmy dzień znowu, ile ja jej tego kminku naparzyłam i wlałam w nią, to byście nie uwierzyły, nasmrodziła pierdami a ja czekam na kupę! bedę naszczęśliwszą osrana osoba na świecie jak jej się uda! hehehe

Sorga-ja tez niestety nic wiecej nie wymysle, niz to co napisalas, juz chyba zastosowalas wszystko co mozna bylo wiec ja licze ze jest wlasnie tak jak Jola mowi-moze samo przejdzie po 3 miesiacu? Tym bardziej ze dzieciatko jest szczesliwe :-) Tzymam kciuki!

Sorga Kochanieńka, no współczuję Ci bardzo. No współczuję Ci bardzo, a przede wszystkim Tamarce. Mam nadzieję że Jolka ma rację i będzie tak jak mówi.:tak:No i życzę Ci coby się i Ciebie wreszcie obsrała po pachy.:-D Oj, chciałabym to zobaczyć.:-D:-D:-D

To ja trzymam kciuki za porzadnego kupona Tami ;-) Sorga, jak sa pierdy to nie jest zle :-) W brzuszku nie zalega...Sorki za doslownosc ;-)

reklama
A jak już tematy kupowe na tapecie, to ja też mam problem z Albertem :-( robi w miarę regularnie, ale od urodzenia bardzo luźne (w pieluszce się aż przelewa) :baffled: położna mówi, że tak nie może byc, ale nic sensownego jeszcze nie wymyśliła :no: dawałam Lacidofil, teraz daję kropelki Biogaia (czy coś takiego) efekt praktycznie żaden :confused: nie wiem co mam robic :no: no i zastanawiam się czy to też nie jest powodem kiepskiej wagi :sorry2:

Do góry