reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
hej babki, witam sie po wizycie Moni. Bardzo jej sie Oregon podobal i chyba sie przeniesie tutaj, takze jestem cala happy, bo bede miala przyjazna duszyczke :-) Dziewczyki roznie, bardzo chcialy sie ze soba bawic ale niestety sporo sie tez szarpaly hehe takze raz sie przytulaly i dawaly buziaki a raz sie bily...:baffled:oolnie tydzien byl intensywny bo chcialam im jak najwiecej pokazac. Monia mowila, ze nie zaglada tutaj do nas, bo sie z rytmu wybila i zapomniala haslo, itd. :-) ogolne bylo bardzo fajnie, troche pogode mieismy w kratke ale i tak im sie bardzo podobalo wiec i ja cala zadowolona :-) Ale smiesznie jest sie spotkac na zywo powiem wam bo troche inaczej sobie ja wyobrazalam :-) pierwsze co mnie zadziwilo, ze jest bardzo wysoka, szczupla i mowi takim delikatnym, cichym glosem, ogolnie jest bardzo spokojna i mila. A ja nie wiem czemu wyobrazalam sobie ja jako bardziej jakby szalona :-) wkleje zdjecia na zamknietym ale najpierw jej zapytam, bo w sumie nie chce tak bez konsultacji.

melduję się tylko,

jestem u rodziców, cały dzień się średnio czuję, brzuch boli mnie jak na okres:baffled: nie pamiętam czy to normalne, ale skurczy nie mam:dry:

mam nadzieję, że jutro będzie lepiej, bo to jeszcze trochę za wcześnie na Kajtka.

dobranoc

mi się zaczęło bólami "okresowymi", a Młody trzy dni później by na świecie....
trzymaj się Słonko!

Izka, super że miałaś okazję na bb-spotkanie na żywo. No i ekstra że się udało.:tak:
Toska, upssss.... trzymaj się Kochana, jeszcze trochę.... Nogi zaciskaj....;-)

Wczoraj mnie trafił szlag, ale nie będę tu zaśmiecać - napiszę Wam na zamkniętym.

mi się zaczęło bólami "okresowymi", a Młody trzy dni później by na świecie....
trzymaj się Słonko!

oj nie stresuj mnie kochana, bo ja chciałabym do 37tc wytrzymać:sorry2:
noc przespałam, ale od rana znów ten ból:-(. Tzn. jak leże jest ok, tylko jak chodzę/ruszam się to mnie boli. Może młody gdzieś tam uciska:dry:

wzięłam nospę jak nie przejdzie, zadzwonie do doktorka.

i leże grzecznie plackiem, juz mi się spacerków odechciało:sorry2:

miłego dnia dziewczyny

ps. Dzagud przeczytałam, mam nadzieję, że dzisiaj jak wrócisz z pracy będzie lepiej, Madzi wróci humor, a z tym komputerem + M. to powinnaś zrobić porządek:sorry2:

toska przedzwoń do doka, na pewno nie zaszkodzi :tak: No i nospa też w ruch :tak: Trzymam kciuki, żeby szybko przeszło.
izka fajnie, że udana wizyta :tak:
kachasek dzięki :tak: Na szczęście na razie uczuleń nie ma, no ale wystawiam się na alergeny (np. w farbach do włosów), więc :dry:

Ząb mnie boli :dry: Niezbyt dobry to objaw, bo mnie nigdy nie boli, nawet jak jest do kanałowego :dry: To już musi się jakaś masakra dziać :szok:

Esia, jak ząbek??? Kochaniutka nie bagatelizuj tego! Skoro Ciebie nie boli nawet przy kanale a teraz tak, to to już może być stan zapalny.:szok: Masz pewnie swojego lekarza, ale gdybyś potrzebowała, to mam naprawdę genialną lekarkę - bardzo sumienną i uczciwą - której ufam bezgranicznie i na pewno już od Niej nie odejdę.:tak:

reklama
Izka, super że miałaś okazję na bb-spotkanie na żywo. No i ekstra że się udało.:tak:
Toska, upssss.... trzymaj się Kochana, jeszcze trochę.... Nogi zaciskaj....;-)

.

Izka super ze spotkanie sie udalo

Toska trzymaj sie dzielnie jeszcze przez pare dni

Ząb mnie boli :dry: Niezbyt dobry to objaw, bo mnie nigdy nie boli, nawet jak jest do kanałowego :dry: To już musi się jakaś masakra dziać :szok:

Esiu no to niezbyt dobry objaw,jesli zacznie Cie bolec w nocy to na bank do kanalowego
jesli tylko na zimno na cieplo to prochnica

mnie bolalo tylko na nagryzanie i jak mi szefowa otworzyla to skonczylo sie kanalowym,teraz ostatnio w ciazy

obejrze majke i pojde na zamkniety

Do góry