reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dzieki za kciukasy:-)

Toska nic nie pomieszalas:-DTo jest agencja pracy w fabryce :tak: rekrutuje pracownikow do tej wlasnie fabryki.Przemial ludzi nieziemski:no:Mniejsze zamowienie na produkt i juz zwolnienia:no:Wieksze i zatrudniamy.Jak dla mnie to cholernie nieludzkie traktowanie pracownikow ale coz...interes sie kreci:wściekła/y:
A Ty sie bycz ile wlezie:-)
Stasiek charakterny hihi:-D

Zdrowka dla wszystkich zasmarkancow!Mela kaszlala cala noc a dzis juz miejsc nie ma w przychodni:eek:Mam nadzieje ze pluc nie wypluje do poniedzialku:crazy:

Izka,cudne wakacje,zazdroszcze.Alusia cudna jest,pieka dziewczynka:tak:

Nowego posta pisze bo jak zwykle klawiatura odmowila wspolpracy :///

Esik no ja tez mam nadzieje ze to koniec choroby Piotworka a z Malgoni twarda sztuka!Nie dala sie:)))
Mega kupona nie zazdroszcze :/
Tez mialysmy przygode z kupa...Amela wylazila z lozka jak bumerang ,wnerwilam sie i powiedzialam jej ze jak jeszcze raz wylezie to dostanie lanie!Nio!Nie wylazla,nawet cicho bylo.Ide sprawdzic czy spi,a tu Amenta siedzi bez gaci,nasrana kupa jak chalupa na srodku lozka ,ja sie pytam co zrobila a ona: ,,nie wyslam z lozka''.Grzeczne dziecko mamusi sie slucha hihi.W sumie to mi jej zal pozniej bylo bo ona ze strachu nie wyszla.Wyrodna matka :pJuz jej nie strasze,borok moj :)

Nowy post hihi :)))

Jolus ,widzisz to tak jak u mnie z ta przychodnia:no:Gdybym wiedziala gdzie to poszlabym prywatnie:confused2:

JA Zmierzch i pzostale trzy czesci przeczytalam,podobawszy sie bardzo:-)Ja lubie taka lekka lekture,w trzy posiedzenia na kiblu przeczytasz hhihi:-D
Nieeeee no na piec posiedzen,zalezy od parcia i zwartosci:-p

Jejaaa,koniec zartow...podobaly mi sie bardzo a filmiki tez,moja babcia zachwycona byla glownym odtworca roli:-D

nowego posta pisze bo jak zwykle klawiatura odmowila wspolpracy :///

esik no ja tez mam nadzieje ze to koniec choroby piotworka a z malgoni twarda sztuka!nie dala sie:)))
mega kupona nie zazdroszcze :/
tez mialysmy przygode z kupa...amela wylazila z lozka jak bumerang ,wnerwilam sie i powiedzialam jej ze jak jeszcze raz wylezie to dostanie lanie!nio!nie wylazla,nawet cicho bylo.ide sprawdzic czy spi,a tu amenta siedzi bez gaci,nasrana kupa jak chalupa na srodku lozka ,ja sie pytam co zrobila a ona: ,,nie wyslam z lozka''.grzeczne dziecko mamusi sie slucha hihi.w sumie to mi jej zal pozniej bylo bo ona ze strachu nie wyszla.wyrodna matka :pjuz jej nie strasze,borok moj :)

:-d:-d:-d

dorotka jakby to powiedzieć - niewiele zrozumiałam :-D
.

Esia ale czego nie zrozumials,bo w tym momencie nie skumalam o co Ci chodzi i czego nie rozumiesz:tak:

Dorotko a ja zrozumiałam o co chodzi z Twoja specjalizacją :-D Trzymam kciuki za jesień.
dzieki za kciuki na jesien:tak:

Dzagud zdrowka dla Madzi:tak:

Jola jak chlopaki:tak:

a co do tej ksiazki to niewazne juz,generalnie innego typu lektury lubie,ale chcialam napomknac ze taka lekka tez moze byc milusia,i chyba raczej majac lat 30 nie podnieca mnie glowny bohater i raczej nie czuje sie jak nastolatka,akurat moje przeslanie bylo inne,trudno ze inaczej zostalam zrozumiana,zreszta ze specjalizacją tez

Eeeee Dorotko,ja tam zrozumialam o co chodzi z ksiazka i gdyby mi sie nie podobala to bym wszystkich czesci nie polknela migusiem :)Jak lektura mi sie nie podoba to poprostu rzucam w kat,nie mecze sie do konca.
Wiesz ze ja zawsze pisze trz po trzy,nie chcialam zebys sie obrazila :* Porownanie kibelkowe faktycznie nie trafione ;) Buziaki w brzunio:***

Nie gniewasz sie juz?:sorry:

dorotka nie złość się... :*
Ja medyczny tępol jestem i nie zrozumiałam czego dotyczy specjalizacja - nie znam tego terminu i tyle - no ale to mój problem ;-)
A co do książki, to nie sugerowałam, że się tajemnie podniecasz głównym bohaterem :-D Napisałam tylko, że film mi się podobał właśnie jako łatwy, lekki i przyjemny - to mój ulubiony typ, bo ciężkiego zaangażowanego kina europejskiego jakoś nie trawię (z resztą, za książkę niemal zabrałam się na jesieni, ale... miałam wtedy co innego na głowie :confused2: i zapomniałam - bo w głowie też za dużo ostatnio nie mam ;-)).
Więc, luz blues Ciężarówko i dziel się bez obaw myślami :tak::*

Olla jak miło, że jesteś :-) Amelka słodka bidulka :-D No widzisz, jakie masz zdyscyplinowane dziecko! :tak:
Mój już dzisiaj z 10 razy stał w kącie :baffled: Gorączki nie ma, energia go rozpiera, kolejną qpę zwalił, więc mu lepiej. A mi gorzej... Ło matko, jakby tak w pon już do żłobka mógł pójść... :sorry:
Małgosia też jakiś gorszy dzień ma, jedzeniem pluje, lata jak nakręcona i broi :confused2: Oczy dookoła głowy na obydwoje dziś...

jolka mam nadzieję, że jednak się nie rozłożą...

Sorga przypomniałam sobie, że pisałaś coś o solarium... Jejku, jak by mi się teraz przydało (bywałam ze 100 lat temu po kilka razy właśnie zimą, gdy słońca brakowało). No ale od czasu ciąż/karmienia to już nie chodziłam. Kiedyś coś czytałam, że w związku z rozregulowaną gospodarką hormonalną w tych okresach, opalanie (na słońcu i w solarium) może grozić przebarwieniami i innymi problemami. Na własnej skórze nie sprawdzałam, może któraś z dziewczyn wie coś więcej.

Dzieci u siebie. A jakiś kochany sąsiad podwiertuje sobie co jakiś czas. Efekt jest taki, że Piotrek wybucha płaczem, ja tam lecę, muszę go tulić i uspokajać :eek: Porobiło mu się tak od jakiegoś czasu - wcześniej zupełnie na hałasy nie reagował...

reklama
po prostu moze to przez hormony, ale tak to odebralam jakbyscie niezla polewke mialy:tak:z tego ze taka plytka ksiazka,a tak wogole to moze i plytka ale nie czyta sie jej tylko pochlania,naprawde:tak:
co do specjalizacji to tak jak napisalam -stomatologia zachowawcza z endodoncją
taki kierunek,czyli specjalista od leczenia zachowawczego i kanalowego:tak:
ale o tym to na jesieni moge dopiero zaczac marzyc:tak:

Do góry