reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Toska ciesze sie ze juz w domu

nie pisze nic wiecej bo noc mialam koszmarną,dopiero nad ranem troszke odpuscilo w sumie po 3 apapach
milego dnia dziewczynki bo mnie za wesolo nie jest

reklama
Ja tylko chciałam napisac, że mój najstarszy syn dziś po raz pierwszy odmówił mi buziaka :szok: stwierdził, że już za duży jest :szok: dorośleje mi chłopak :eek::-D
za rok pewnie powie, że już nastolatkiem jest :-D

I wróciłyśmy ze spaceru jak dwa bałwanki. Nie dość że sypie to jeszcze wiatr prosto w twarz tym wali:wściekła/y:

Moje plany wyjazdowe narazie stoją w miejscu:-(

Biorę się zaraz za tiramisu. Taka odskocznia od tłustego czwartku;-)

Dorotko trzymaj się. Niech w końcu ból Ci odpuści.

Jolka no... no... To już naprawdę duży facet z Jacka. Lada moment będzie Ci panny do domu sprowadzał:-D

Esia no masz rację:-D

Sypie u nas cały czas.

No i moje Tiramisu w koszu wyląduje bo padł mi robot do miksowania, śmietanka się nie ubiła:wściekła/y:
Wrrrr.......
Dobrze że wieczorem czeka mnie miła wizyta u kosmetyczki, bo dość sporo wk**** na dzień dzisiejszy.

Dołączam do Was..... Do tej pory śnieg mi zbytnio nie wadził, ale dziś stwierdzam, że to jednak pier....ne białe g..wno sypiące z nieba, wrrrrrrrrrrrr
musiałam podjechać zrobić zakupy, no i co wyszłam ze sklepu, to odśnieżanie, i tak w kółko. w sumie wyszło- odśnieżanie do 10-15 min. wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

to ja się wypowiem w końcu (już chyba piąte podejście dzisiaj)
pi pi pi pi pi pip ip pi pi pi pi pi ..... tyle mam do powiedzenia na temat tego ^%#(*$&^*& G***** co z góry spada

wiecie co? moje dziecko śpi:szok: zasnął w aucie i nie ruszyło go rozbieranie. no, wieczór się ciekawy zapowiada;-) ale co tam, jakieś ciacho może upiecze, będzie miał zajęcie;-)

Aniela no ja wiem, że do fryzjera:sorry: ale już mam... marchewkę z lekko różowymi pasemkami i ciemniejszymi końcówkami:confused2: no i całkiem spoko... gdyby nie bielutkie odrosty:angry: ale przynajmniej oryginalnie:-D a jutro muszę się w szkole pokazać:szok:

reklama
Jola dzięki za przepis jutro mam nadzieje upiec babkę. Zawsze robiłam bezy, ale zawsze mi zostawało (zbyt dużo białek) bo nikt prócz mnie i Natalii ich nie jadł.
Anielap faworki to u nas najbardziej ja lubię, niestety Natalii tak nie posmakowały jak Zu. Ale za to M powiedział że bardzo dobre i praktycznie zjedliśmy we dwoje wszystkie został tylko jeden do podziału, kto pierwszy.

Do góry