reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Kachasek gratuluję :tak:

Dzagud Tobie również gratuluję weekendowej fuchy, zawsze jakaś odmiana, coś nowego. Życzę więc miłej pracy i czekam na relacje :tak:

izka udało się Wam kupić bilety do Izraela przez Polskę? A dokąd do Izreale lecicie, i na ile? Ale fajnie ......

aniajw trzymam kciuki za cierpliwość, chociaż z tego co piszesz to u was są rzadkie sytuacje. Ja ze Staskiem mam jedną histerie dziennie, która potrafi trwac nawet do 2h. Czasami jak czytam Anielap , która pisze o zachowaniu Zu to jakbym o moim Stasiu czytała:sorry2:

Esia co sie nic nie odzywasz????:confused:
I anni, i Olla?

Może jakąś imprezkę zrobimy, bo mi się nudzi:sorry2:

właśnie miałam ktg i nie mam skurczów. Hura:-)
(mówi się skurczów, czy skurczy:dry:)

jeszcze zastrzyk o 22.00 i koniec atrakcji na dzisiaj.

Dzięki wszystkim za miłe słowa, kochane jesteście :zawstydzona/y:

reklama
i po zastrzyku
widzę, że z imprezy nici, więć idę spać

kolorowych snów Kochane:-)

ps. jedna z moich współlokatorek strasznie chrapie:dry:, coś słabo widzę mój sen...........

ps2. proszę mi tu przez noc napisać kilka wypracowań, żebym miała co jutro czytać:-D Zamelduję się już o 6.00 - po pierwszym zastrzyku:tak:

Kachasek-gratki!!! to kciuki trzymamy az do przyszlego piatku :-)
Dzagud-to Cie malz wrobil :-) Ale faktycznie ze fajna odmiana od zycia codziennego no i w ogole, super!
Toska-jedziemy na tydzien do PL i 2 tygodznie do Izraela, najwiecej czasu spedzimy w Tel Avivie, troche w Jerozolimie i Hajfie no i mam nadzieje ze uda nam sie skoczyc do Petry w Jordanii w ktorys z weekendow takze plany sa konkretne ale czy po drodze nie padniemy ze zmeczenia to sie okaze, szczegolnie ALusia. Takze tak naprawde na miejscu zobaczymy czy wszystko sie uda zaliczyc. Wylot w w niedziele :-) Normalnie wariatkowo. hehe, a zeby bylo jeszcze atrakcyjniej wracamy 6 marca a 8 marca przyjezdzaja do nas goscie na tydzien. hehe, atrakcyjny miesiac sie zapowiada.

toska naprawdę trzymam kciuki, żebyś w poniedziałek wyszła do domu :tak:
(mówi się skurczów, czy skurczy:dry:)
Mówi się - skurcze nie wystąpiły :-p:-D
Dzagud niezła fucha :-) Bardzo fajnie - opisz nam potem wszystko :tak:
kachasku gratulacje :-)
izka faktycznie wariatkowo - ale Ty takie lubisz, więc super ;-)

Jakaś taka rozdziabana jestem... Zaglądam do Was cały dzień i się zebrać nie mogę. Ble...

hej hej musze sie pochwalic ze wlasnie dostalam LICENCJE farmaceuty na stan Oregon :-) :-) :-) brakuje mi teraz emotki podskakujacego pajacyka :-) Oficjalnie moge szukac pracy jako farmaceuta, hihihihi, no i w resume inaczej bedzie wygladac ze mam licencje oregonska :-)

Izka gratki licencji. Tego Izraela trochę zazdroszczę, bo ja parę lat temu miałam zaplanowaną dwumiesięczną podróż i zwiedziłam.. zaledwie lotnisko:wściekła/y:Kciuki by wam się wszystko udało pospinać no i sił dla Alusi:tak:

Toska i jak dzisiaj się czujesz? W kolejnych ciążach skurcze odczuwa się wcześniej i silniej - oby to było to u ciebie i niech cię fenoterol i isoptin ominie :tak:

Kachasku ty kujonek jesteś;-)

Jolka przyznam, że po twoich sztachetowych doniesieniach to że pieczesz ciasta i chałupa u ciebie lśni to mnie wcale nie dziwi - jesteś heroską;-)
U nas ostatnio obiady małż gotuje bo mi jakoś czasu brakuje:-p

dzień dobry!
U mnie dziś dzień jak co dzień, bo M do pracy pojechał :confused: a miał płytki kleic :dry:
Z tym porządkiem, to u mnie ostatnio klapa, bo Maks przestał spa w dzień :-p a zawsze wtedy ogarniałam dom :sorry2:
Toska ja też mialam chrap[iącą sąsiadkę :-D potrafiła nawet podczas dziennej drzemki piłowac ;-) niezły ubaw z polożnymi i doktorkiem mieliśmy :-D

Izka gratki licencji i wyjazdu :tak:

Esia to pewnie przez tą j$#%5 pogodę ;-)
Nam przedwczoraj zsunał się śnieg z dachu prosto na schody wejściowe :wściekła/y: nawet nie chcę myślec co by było jakbyśmy właśnie na spacer wychodzili :szok:

dzagud super fucha :tak: ciekwa jestem relacji ;-)

Kachasku gratulacje, jak zwykle nasze kciuki działają cuda :-p:-D

Jeny, moje dziecie jeszcze śpi:szok::szok::szok: Czasem budzi się o 7, bleeee, a czasem właśnie śpi do 9-9.30. Tylko nie wiem jeszcze od czego to zależy.

Dzagud a ja jednak zostaję przy swoim poglądzie. Jesteś dla mnie osobą poukładaną, i opanowaną. I tyle:-D
Fajna pracka Ci się trafiła. Gratuluję i oczywiście bardzo jestem chętna wysłuchania relacji:tak:

Jolka nareszcie przybierasz na wadze:-D Ja cały czas mocno Cię podziwiam. Sprzątanie wielkiej chłupy, do tego piczenie ciast:szok: i jakieś malowanie sztachet. Ty to SUPERJOLA jesteś:tak:

Sorga wiele się w życiu zmienia jak pojawiają się dzieci. Mój mąż kiedyś jeździł na motorze, śmierdział skórą.... A teraz jeździ dużym rodzinnym Vanem... A brzuch mu tak urósł, że w żadną sórę się już nie zmieści:-D

Esia nastrój taki to chyba efekt tej pogody... Ja pomału tez jakiejś depresji się nabawiam. Juz 4 miesiące chodzę w kurtce zimowej... Bleeeee.... A zapowiadają zimy na jeszcze dwa miesiące:wściekła/y:

Toska dobrego samopoczucia życzę, choć wiem jak o to w szpitalu trudno.
Stasiek naprawdę taki histeryk jak moja Zu????

Kachasku no mówiłam przecież że piątka będzie:tak: GRATULACJE!!! A kciuki to jeszcze potrzymamy.

Izka mnóstwo atrakcji Wam się szykuje. Czyli już jutro wylatujecie?
Przeogromne gratki upragnionej licencji. Wielkie ufffff, że masz już to z głowy:-)

Aniajw gdzieś właśnie przeoczyłam o tym Waszym cycu. A tu proszę już po sprawie. Super że tak gładko poszło:tak:

A dziecko moje nadal śpi....

Ostatnia edycja:
reklama
hejka

Izka wielkie gratki:tak:

Toska co do imprez ja odpadam,przez tą ciąze spac mi sie chce juz o 21,malz tego nie potrafi zrozumiec i ciagle awantki mamy w domu,wczoraj tez :wściekła/y:

Anielap moja tez tak ma,są dni kiedy juz po 7 wstaje,a czasami do 9 pociagnąc potrafi,to chyba od aktywnosci w ciagu dnia zalezy:tak:

a i w poniedzialek jade zlozyc papiery:tak:

milej soboty

ps musialam sie poprawic bo dopiero teraz zauwazylam ze wszystkie tak piszecie:-)

Ostatnia edycja:
Do góry