;-)
Niuni - dobry Szymus jest.
Dzagudku - dobrze, ze temperaturka spadla.
Zabijcie mnie no nie pamietam, co mialam napisac.
jeszcze raz poczytam i odpisze...
Ja mam luzy w domu bo G wyjechal do Polski i jak wspaniale! Och... jakie luzy. :-)
Dzis mialam tez ciekawy dzien. Bylam u Suri na 'godzince mamusiek' - taki czas by mamy posiedzialy sobie z maluszkami w zlobku i obserwowaly dziciaki. Oprocz mnie wprawdzie zadnej innej mamy nie bylo
Zostalam obskoczona przez gromade 10 i po godzinie uciekalam z Su pod pacha do domu.
Az sie za mna kurzylo. Booshee nie mogla bym byc przedszkolanka
poza tym hehe superowy dzien - jakies fatum za mna chodzi ostatnio - hehe zgubilam swojego ulubionego kolczyka:-(, zgubilam komorke - na szczescie pani ktora znalazla oddala mi ja
, - sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie! - kot wydzwonil mi 2 godziny na telefonie do Polski - czekam z szampanem na rachnek
Aaa to bylo tak, ze weszlam do domu, a kot rozwalony lezal na sluchawce telefonu - a tam 1 godzina 56 minut na wyswietlaczu i numer G w Polsce - oni odlozyli sluchawke po gluchym telefonie, ale kot nie...
nio --- co dalej ?- wzielam sie za wyrownywanie wlosowow - bo fryzjerka moim zdaniem sie nie popisala, rezultatem tego - jestem juz prawie lysa
aaaa - w biznesie pupa mimo, ze pracuje, az sie pot leje,,, nooo to sie wyzalilam
;-)
aaa poza tym panie w zlobku mi powiedzialy, ze Su to chlopaczara i z dziewczynkami sie nie bawi prawie, a najbardziej to ciagnie do najwiekszych rozrabiakow..,
i jeszcze numer wywinelam
Siedza dzieciaki przy stoliku wszystkie zajadaja obiad no i mnie zaczepiaja - nie pamietam o co chodzilo i tak pol zartem na cos tam sie wyglupiajac odpowiedzialam jednemu malemu - tak rapersko z grozna mina, machnelam lapa kiwnelam lbem i powiedzialam 'What's up MAN?' z takim...hmm ganksterskim akcentem.
Izka - ty z pewnoscia wiesz o co mi chodzi
No nie bylo do smiechu, jak maly zaczal powtarzac a po nim caly zlobek. Baby patrzyla na mnie jakby mnie chcialy zjesc - bo to 5 byla i mieli zaraz rodzice przyjsc - sredna klasa Anglicy 'ell olll' a tu ich dziecie bedzie z raperskim getto akcentem do nich napierdzielac.
Myslalam, ze sie spale ze wstydu! Nie pomyslalam, ze tak sie to maluchom spodoba. No na szczescie odwrocilysmy ich uwage i przeszlo obok.
Bosshhee - nie zaprosza mnie wiecej do tego zlobka.
Nio i ide was dalej poczytac.