reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni no ja bym cię do tego żłobka już nie zaprosiła:-D
a jak w Polsce słuchawkę odłożyli, to rachunek nie powinien wysoki przyjść:dry: u mnie też czasem jest teoretycznie nierozłączone, ale rachunki nie przychodzą mega:blink:

reklama
czy was też tak przysypało ?? co to za zima :wściekła/y: już mam dosyć, a ponoć ma tak być do marca :szok:

złożyłam w pracy wniosek o pożyczkę ;-) bez procentów :tak: jak ją dostanę (rozpatrzenie za 2-3 tygodnie) rozwiąże ona nasze wszystkie problemy :tak: no, prawie wszystkie ;-) te najważniejsze ;-) teraz tylko czekać ... :dry: a czekanie jest najgorsze ... bo chciałoby się już ;-)

Gingeros-dobrze piszesz o tym antybiotyku ale ja musze sie doczepic :-D :)zawstydzona/y: tak to jest jak nie mozna sie spelnic w pracy) -nie kazdy przeciwgoraczkowy syrop ma dzialanie przeciwzapalne. Np. te wszystkie na paracetamolu sa tylko przeciewgoraczkowe. Dodatkowe przeciwzapalne dzialanie ma ibuprofen i te wszystkie na jego bazie (nurofen itd.).
dokładnie ;-) zapomniałam o tym dodać, bo ja tylko nurofen używam ;-)

Jesli chodzi o koscielne historie to musze przyznac ze pod tym wzgledem to sie ciesze ze mieszkam w USA, nikt mnie nie nachodzi i nie gania z krzyzykiem :-) Ani mama ani tesciowa, ani pani w przedszkolu i ksiadz po koperte nie przychodzi :-) heheh. Mam spokoj i cisze, a sasiedzi maja w nosie ze nie bylo mnie na niedzielnej mszy :-)
i tego ci zazdroszczę :tak:

Znalazłam kolejne trzy pęcherze... położna przekazała sprawę lekarce, siedzę i czekam jak na szpilkach :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( przyjedzie popołudniu. jestem przerażona dostępnymi opcjami: bakterie, gronkowce, pęcherzyca... wyć sie chce.

Sorga, uspokój się bo Ci do dupy nakopię!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przestań wynajdywać choroby w internecie i paść wyobraźnię.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystko z Małą jest ok, na pewno sprawa szybko się wyjaśni. A swoją drogą, nie dziwię się że ma pęcherze, jak Ją w naleśnika jakimiś pieluchami wiązali.:wściekła/y:Buziaki i przestań się zadręczać. Pęcherzyca, też wymyśliła.:dry:

Dzień dobry.

Sorga...
Pęcherzyca, też wymyśliła.:dry:
no właśnie...:dry:, uspokój się dziewczyno. Wszystko będzie ok. A swoją drogą to dawno nie widziałam, żeby w szpitalu tak noworodki wiązali jak te naleśniki właśnie:dry::confused:

Spadam walczyć domestosem i zabijać zarazki, młody na dół wysłany coby się nie nawdychał. Najwyżej ja padnę :sorry2:

Sorga chyba zasłużysz sobie na zakaz czytania :wściekła/y: Nerwy Cię zjedzą jak tak dalej pójdzie!!! Olewatorek lekki kobieto!!! Wszystko będzie dobrze, przecież trzymamy kciuki :*
A naleśnik też mnie zszokował - kurde, chyba nasze pokolenie już aż tak wiązane nie było, co oni wyprawiają :dry:

Kolejne dwa pęcherze na ... kciukach!!! nie wytrzymam:-( lekarka przychodzi między 16 a 17, i juz przez telefon powiedziała mi ze prawdopodobnie będziemy musiały iść do szpitala, bo ona ufa ocenie tej położnej, która właśnie powiedziała że jej zdaniem to pęcherzyca... a całośc musimy sprawdzić na oddziale dermatologicznym :( co ona moze na wizycie domowej? :(
Czyli akurat naleśnik nie zawinił, bo niby jak w kciuki?

Sorga - kochana co ma byc to bedzie - juz sie uspokuj bo na zawal zejdziesz. Ja mam dobre przeczucie - moze nie bedzie tak zle. :sorry2:

Czekamy na wiesci! Pisz jak tylko bedziesz cos wiedziec :)

reklama
Witam serdecznie ,całusy dla wszystkich
DOROTKA MOJE OGROMNIASTE GRATKI
U nas wsio ok. Livka rośnie ,wysoka i szczupła , w przeciwienstwie do mnie :-Dzima sie odkłada:wściekła/y:

Do góry