reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni no ja bym cię do tego żłobka już nie zaprosiła:-D
a jak w Polsce słuchawkę odłożyli, to rachunek nie powinien wysoki przyjść:dry: u mnie też czasem jest teoretycznie nierozłączone, ale rachunki nie przychodzą mega:blink:

reklama
czy was też tak przysypało ?? co to za zima :wściekła/y: już mam dosyć, a ponoć ma tak być do marca :szok:

złożyłam w pracy wniosek o pożyczkę ;-) bez procentów :tak: jak ją dostanę (rozpatrzenie za 2-3 tygodnie) rozwiąże ona nasze wszystkie problemy :tak: no, prawie wszystkie ;-) te najważniejsze ;-) teraz tylko czekać ... :dry: a czekanie jest najgorsze ... bo chciałoby się już ;-)

Gingeros-dobrze piszesz o tym antybiotyku ale ja musze sie doczepic :-D :)zawstydzona/y: tak to jest jak nie mozna sie spelnic w pracy) -nie kazdy przeciwgoraczkowy syrop ma dzialanie przeciwzapalne. Np. te wszystkie na paracetamolu sa tylko przeciewgoraczkowe. Dodatkowe przeciwzapalne dzialanie ma ibuprofen i te wszystkie na jego bazie (nurofen itd.).
dokładnie ;-) zapomniałam o tym dodać, bo ja tylko nurofen używam ;-)

Jesli chodzi o koscielne historie to musze przyznac ze pod tym wzgledem to sie ciesze ze mieszkam w USA, nikt mnie nie nachodzi i nie gania z krzyzykiem :-) Ani mama ani tesciowa, ani pani w przedszkolu i ksiadz po koperte nie przychodzi :-) heheh. Mam spokoj i cisze, a sasiedzi maja w nosie ze nie bylo mnie na niedzielnej mszy :-)
i tego ci zazdroszczę :tak:

Znalazłam kolejne trzy pęcherze... położna przekazała sprawę lekarce, siedzę i czekam jak na szpilkach :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( przyjedzie popołudniu. jestem przerażona dostępnymi opcjami: bakterie, gronkowce, pęcherzyca... wyć sie chce.

Sorga, uspokój się bo Ci do dupy nakopię!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Przestań wynajdywać choroby w internecie i paść wyobraźnię.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wszystko z Małą jest ok, na pewno sprawa szybko się wyjaśni. A swoją drogą, nie dziwię się że ma pęcherze, jak Ją w naleśnika jakimiś pieluchami wiązali.:wściekła/y:Buziaki i przestań się zadręczać. Pęcherzyca, też wymyśliła.:dry:

Dzień dobry.

Sorga...
Pęcherzyca, też wymyśliła.:dry:
no właśnie...:dry:, uspokój się dziewczyno. Wszystko będzie ok. A swoją drogą to dawno nie widziałam, żeby w szpitalu tak noworodki wiązali jak te naleśniki właśnie:dry::confused:

Spadam walczyć domestosem i zabijać zarazki, młody na dół wysłany coby się nie nawdychał. Najwyżej ja padnę :sorry2:

Sorga chyba zasłużysz sobie na zakaz czytania :wściekła/y: Nerwy Cię zjedzą jak tak dalej pójdzie!!! Olewatorek lekki kobieto!!! Wszystko będzie dobrze, przecież trzymamy kciuki :*
A naleśnik też mnie zszokował - kurde, chyba nasze pokolenie już aż tak wiązane nie było, co oni wyprawiają :dry:

Kolejne dwa pęcherze na ... kciukach!!! nie wytrzymam:-( lekarka przychodzi między 16 a 17, i juz przez telefon powiedziała mi ze prawdopodobnie będziemy musiały iść do szpitala, bo ona ufa ocenie tej położnej, która właśnie powiedziała że jej zdaniem to pęcherzyca... a całośc musimy sprawdzić na oddziale dermatologicznym :( co ona moze na wizycie domowej? :(
Czyli akurat naleśnik nie zawinił, bo niby jak w kciuki?

Sorga - kochana co ma byc to bedzie - juz sie uspokuj bo na zawal zejdziesz. Ja mam dobre przeczucie - moze nie bedzie tak zle. :sorry2:

Czekamy na wiesci! Pisz jak tylko bedziesz cos wiedziec :)

reklama
Witam serdecznie ,całusy dla wszystkich
DOROTKA MOJE OGROMNIASTE GRATKI
U nas wsio ok. Livka rośnie ,wysoka i szczupła , w przeciwienstwie do mnie :-Dzima sie odkłada:wściekła/y:

Do góry