reklama
czy was też tak przysypało ?? co to za zima już mam dosyć, a ponoć ma tak być do marca
złożyłam w pracy wniosek o pożyczkę ;-) bez procentów jak ją dostanę (rozpatrzenie za 2-3 tygodnie) rozwiąże ona nasze wszystkie problemy no, prawie wszystkie ;-) te najważniejsze ;-) teraz tylko czekać ... a czekanie jest najgorsze ... bo chciałoby się już ;-)
złożyłam w pracy wniosek o pożyczkę ;-) bez procentów jak ją dostanę (rozpatrzenie za 2-3 tygodnie) rozwiąże ona nasze wszystkie problemy no, prawie wszystkie ;-) te najważniejsze ;-) teraz tylko czekać ... a czekanie jest najgorsze ... bo chciałoby się już ;-)
dokładnie ;-) zapomniałam o tym dodać, bo ja tylko nurofen używam ;-)Gingeros-dobrze piszesz o tym antybiotyku ale ja musze sie doczepic zawstydzona/y: tak to jest jak nie mozna sie spelnic w pracy) -nie kazdy przeciwgoraczkowy syrop ma dzialanie przeciwzapalne. Np. te wszystkie na paracetamolu sa tylko przeciewgoraczkowe. Dodatkowe przeciwzapalne dzialanie ma ibuprofen i te wszystkie na jego bazie (nurofen itd.).
i tego ci zazdroszczęJesli chodzi o koscielne historie to musze przyznac ze pod tym wzgledem to sie ciesze ze mieszkam w USA, nikt mnie nie nachodzi i nie gania z krzyzykiem :-) Ani mama ani tesciowa, ani pani w przedszkolu i ksiadz po koperte nie przychodzi :-) heheh. Mam spokoj i cisze, a sasiedzi maja w nosie ze nie bylo mnie na niedzielnej mszy :-)
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dzien dobry
do tej listy z wczoraj jeszce katar mi doszedl
milego dnia dziewczyny:-)
do tej listy z wczoraj jeszce katar mi doszedl
milego dnia dziewczyny:-)
Znalazłam kolejne trzy pęcherze... położna przekazała sprawę lekarce, siedzę i czekam jak na szpilkach :--------( przyjedzie popołudniu. jestem przerażona dostępnymi opcjami: bakterie, gronkowce, pęcherzyca... wyć sie chce.
Sorga, uspokój się bo Ci do dupy nakopię!Przestań wynajdywać choroby w internecie i paść wyobraźnię.Wszystko z Małą jest ok, na pewno sprawa szybko się wyjaśni. A swoją drogą, nie dziwię się że ma pęcherze, jak Ją w naleśnika jakimiś pieluchami wiązali.Buziaki i przestań się zadręczać. Pęcherzyca, też wymyśliła.
A
agik25
Gość
Dzień dobry.
Sorga...
Spadam walczyć domestosem i zabijać zarazki, młody na dół wysłany coby się nie nawdychał. Najwyżej ja padnę
Sorga...
no właśnie..., uspokój się dziewczyno. Wszystko będzie ok. A swoją drogą to dawno nie widziałam, żeby w szpitalu tak noworodki wiązali jak te naleśniki właśniePęcherzyca, też wymyśliła.
Spadam walczyć domestosem i zabijać zarazki, młody na dół wysłany coby się nie nawdychał. Najwyżej ja padnę
Sorga chyba zasłużysz sobie na zakaz czytania Nerwy Cię zjedzą jak tak dalej pójdzie!!! Olewatorek lekki kobieto!!! Wszystko będzie dobrze, przecież trzymamy kciuki :*
A naleśnik też mnie zszokował - kurde, chyba nasze pokolenie już aż tak wiązane nie było, co oni wyprawiają
A naleśnik też mnie zszokował - kurde, chyba nasze pokolenie już aż tak wiązane nie było, co oni wyprawiają
Kolejne dwa pęcherze na ... kciukach!!! nie wytrzymam:-( lekarka przychodzi między 16 a 17, i juz przez telefon powiedziała mi ze prawdopodobnie będziemy musiały iść do szpitala, bo ona ufa ocenie tej położnej, która właśnie powiedziała że jej zdaniem to pęcherzyca... a całośc musimy sprawdzić na oddziale dermatologicznym co ona moze na wizycie domowej?
Czyli akurat naleśnik nie zawinił, bo niby jak w kciuki?
Czyli akurat naleśnik nie zawinił, bo niby jak w kciuki?
anni
Fanka BB :)
Sorga - kochana co ma byc to bedzie - juz sie uspokuj bo na zawal zejdziesz. Ja mam dobre przeczucie - moze nie bedzie tak zle.
Czekamy na wiesci! Pisz jak tylko bedziesz cos wiedziec
Czekamy na wiesci! Pisz jak tylko bedziesz cos wiedziec
reklama