reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Matko kochana, a Wy wszystkie w sen zimowy pozapadałyście czy co????:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Normalnie aż się nie chce na forum wchodzić, pustka, cisza... nikt nie ma nic do powiedzenia????:-(

To i ja się odmeldowuję w takim razie i do zobaczenia nie wiem kiedy!:oo: Wrócę za miesiąc, jak choć ze 2 posty się pojawią.

reklama
Esia się urlopuje, to nie ma jednego z dwóch motorków napędzających forum :-) mam nadzieję, że wróci wypoczęta, szczęśliwa i pełna energii!
mój M. siedzi w domu na kilkudniowym urlopie i markuje że pisze magisterkę hehe, a tak naprawdę chyba go zadziwia, że tak ciężko cokolwiek zrobić w domu mając obok młodego ;-) mam na myśli sprzątanie, gotowanie prasowanie itd. my wiemy, że normą jest że takie czynności trwają dwukrotnie dłużej, on nie :-) no i siedzi w szoku udając że wsio gra :-)
musi oddać pracę do marca, ale jakoś kiepsko to widzę, choć mocno trzymam kciuki.
miałby trochę luźniejszą głowę gdyby ten "problem' miał już za sobą, choć ja moje pisanie i obronę wspominam całkiem miło :-)

wczoraj robiłam dla jednej z grup szkolenie, więc złapałam trochę innego oddechu. młodego zostawiłam z mamą więc starszy miał czas na pisanie.albo nie ;-) coś czuję, że leń go tropi i nawet troszkę się nie dziwię, najgorzej jest zacząć. może tak jak i z pisaniem tutaj- jak zapadnie cisza, to każda z nas wchodzi i podczytuje jak już coś się pojawi, ale zacząć samej ciężko, coś wiem o tym :-)

dobra, zamotałam....

:-D

reklama
Do góry