Kachasku dziękuję kochana, u nas w miarę ok oprócz lekkiego przeziębienia dziewczynek (katar i kaszel), ja też przez 2 dni byłam połamana ale mikstura z bursztyna i spirytusa do smarowania pomogła :-). Ogólnie czuję się trochę zmęczona i czekam na wyjazd do Pl i troszkę pomocy od rodzinki, bo mlode daja mi nieźle popalić i jeszcze tylko pochwalę się że Vaneska zasówa od miesiąca jak stara, choć troche to teraz uciążliwe sie stało bo wszędzie jej pełno. Ty
Kachasku już w ten weekend jedziesz do De?
Codziennie was podczytuję ale jak dziewczyny piszą wkręcić się ciężko.
Esiu strasznie wam współczuję z tymi choróbskami i jeszcze bez pomocy z zewnątrz, masakra, szybkiego powrotu do zdrowia wam życzę ;-).
Jolka 5 kg przez całą ciąże? Jesuuuu tyle to ja przez miesiąc potrafię przytyć, super że jesteś już w domku i w lepszym nastroju :-). Moja siostra też grudniówka marzy żeby już urodzić, ma rozwarcie czop odpadł codziennie skórcze co 6-8 minut a potem cisza i tak od 2 tygodni, ja obstawiam jutro.
Gingeros jak to Antonek trzyma tatę przy życiu? Zazdroszczę tej dzisiejszej imprezki w knajpie...
Szopka już teraz przyzwyczajaj maluchy do dietki takiej jak męża to nie będziesz tyle koltetów musiała smażyć he żartuję, ale za to ile będzie silnych rąk do noszenia :-).
Sorga gratuluję ślicznej dziewczynki no i fajnie że dobrze się czujesz.
Dzagud ale zazdroszczę tego kotka, sama chciałabym mieć ale oboje z mężem jesteśmy alergikami, kiedyś mi to nie przeszkadzało ale teraz chyba jednak nie chciałabym łazić wiecznie załzawiona i zakatarzona.
Elamluszku super że jesteś zadowolona z pracy i do tego jeszcze udało Ci się przytyć, pełen sukces
. To Kundzik tez jeszcze nie mówi? Myślałam że tylko Laura została jako niemówiąca jeszcze, mówi malutko (razem może 20-25 słów) i nie bardzo chce powtarzać, strasznie mnie to martwi ale każdy każe czekać do 3 roku życia. Niby ostatnio jest ciut lepiej ale i atk w porównaniu do jej rówieśników jest słabo a już nie wspomnę o odpieluchowaniu:-(.
No i więcej nie pamiętam , coś
Aniajw długo się nie odzywała?
A
Izka ja mam do ciebie pytanie, podaję Laurze witaminy Multisanostol ale parę dni temu znajoma powiedziała mi że są bardzo niezdrowe dla ząbków bo mają dużo cukru, a poleciła nam je babka w aptece i teraz nie wiem co o tym myśleć? Co Ty sądzisz o nich? Na prawde są takie niezdrowe? przeciez dostaje tylko łyżeczkę dziennie, myślę ze słodycze jedzone częściej moga bardziej zaszkodzić.
W pon ide z Vaneską na bilans to podpytam pediatrę ale chciałam tez znac Twoje zdanie. Szkoda że jednak nie przyjedziecie na święta do pl mogłybyśmy sie spotkać w końcu
, no i gratuluję zdanego egzaminu bo jeszcze ci nie gratulowałam.