Jestem :*A co z Esia i jej chorowitkami? Esiu hop hop
Mam w domu podwójną rafinerię - Małgosi i Piotrusiowi ropa cieknie z oczu Katary rozniosły się na oczy + u Małgosi na skórkę wokół noska Już wkraplam antybiotyk, smaruję maścią i wycieram gluty. Widzicie, zabawnie mam
Wizyta strażaków bomba! Szkoda że zdjęć nie zrobiłaś... ;-)
jolka no Ty to masz ubaw po pachy Dobrze, że dostęp do netu masz i możesz do nas klikać - postaraj się odpocząć jak się da Pamiętam z mojego mega krótkiego pobytu w szpitalu, że długo przebywające miały sporo własnego sprzętu - włącznie z materacami (mi stopy odmówiły posłuszeństwa po 3 nocach ).
Dzagud uważajcie tylko na kwiatki trujące, bo futrzaste żrą co się da ;-) A żarcie dla juniorów robi wiele firm, można w niektórych sklepach zoo kupić z wielkich worów na wagę, wtedy jest taniej
agik dobrze, że to już za Wojciem
szopka super, że posiew jałowy Cystografii współczuję, ale jak trzeba to trzeba A spaceru zazdroszczę... Ja z Trzodą to już nie pamiętam kiedy byłam... Ciągle jakieś cholery się przyplątują...
izka super!!! Gratulacje i cieszę się, że masz to już z głowy!!! :-) To teraz jaki gry plan?
No i tyla. Nastrój taki sobie, bo jak Trzoda zaflikana to się gorzej robi...
Zamówiliśmy porządny nawilżacz do pokoju dzieci. Ja już sama nie wiem co robić, żeby tak nie chorowali...